ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παγωνιά απόψε! Έρχονται ξανά βροχές (Live Εικόνα)

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Ανακοινώσεις

Χειμωνιάτικο θα είναι το σκηνικό του καιρού τις επόμενες μέρες αφού σύμφωνα με την πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο μεμονωμένης καταιγίδας κυρίως στα δυτικά και στα βόρεια παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 9 στα παράλια και γύρω στούς 2 στα ψηλότερα ορεινά όπου αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες καθώς και χιόνι ή χιονόνερο στα ψηλότερα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο μεμονωμένης καταιγίδας κυρίως στα δυτικά και στα βόρεια παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με το ενδεχόμενο μεμονωμένων βροχών ενώ την Τετάρτη θα καταστεί και πάλι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες και χιόνια στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση μέχρι την Τετάρτη και μικρή άνοδο την Πέμπτη για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X