ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάφος: Υπό κράτηση δύο 17χρονοι για τις ληστείες με ρόπαλα σε αρτοποιεία

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά τις τρεις υποθέσεις

ΚΥΠΕ

Διατάγματα κράτησης τριών ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον δύο 17χρονων για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τρεις υποθέσεις ληστείας στην Πάφο.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου εναντίον των 17χρονων, που συνελήφθησαν δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων, διερευνώνται τρεις υποθέσεις ληστείας που διαπράχθηκαν μεταξύ Μαρτίου και Μαΐου 2022.

Η πρώτη υπόθεση ληστείας διαπράχθηκε τα ξημερώματα της 22ας Μαρτίου. Γύρω στις 3π.μ. δύο άνδρες, που είχαν καλυμμένο το πρόσωπό τους με κουκούλα, εισήλθαν σε αρτοποιείο στην Πάφο και με την απειλή ξύλινων ροπάλων, απέσπασαν χρηματικό ποσό από το ταμείο του καταστήματος. 

Για διευκόλυνση των ανακρίσεων πέραν από τους 17χρονους συνελήφθησαν ακόμη ένας 19χρονος στις 14/5/2022 και δύο 29χρονοι στις 24/3/2022. 

Η δεύτερη ληστεία διαπράχθηκε τα ξημερώματα της 30ης Μαρτίου. Γύρω στις 4.40π.μ. εισήλθαν σε αρτοποιείο στην Πάφο, δύο κουκουλοφόροι, οι οποίοι υπό την απειλή ξύλινου ροπάλου απέσπασαν χρηματικό ποσό από το ταμείο και τράπηκαν σε φυγή. 

Η τρίτη υπόθεση ληστείας διαπράχθηκε γύρω στις 4.30π.μ. της 8ης Μαΐου. Τρεις άγνωστοι άνδρες, που έφεραν κουκούλες, εισήλθαν σε αρτοποιείο στην Πάφο και υπό την απειλή ξύλινου ροπάλου, απέσπασαν χρήματα από το ταμείο.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν στις 12 και 14 Μαΐου, δύο 19χρονοι, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά τις τρεις υποθέσεις.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X