ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάφος: Συμμορφώνονται με τα μέτρα λόγω κορωνοϊού

Δεν εντοπίστηκε καμία παράβαση

Συμμορφώνονται με το Διάταγμα και το μέτρο για μη συγκέντρωση πέραν των 75 ατόμων κοινό και νυχτερινά κέντρα στην Πάφο, όπως δείχνει το γεγονός ότι κατά τους αστυνομικούς ελέγχους, που έγιναν δεν εντοπίστηκε παραβίαση του μέτρου και ως εκ τούτου η Αστυνομία δεν προχώρησε σε καταγγελίες.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Πάφου Νίκος Πενταράς δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι μέλη του ΟΠΕ Πάφου και του κεντρικού αστυνομικού σταθμού Πάφου, διενήργησαν χτες ελέγχους σε νυχτερινά κέντρα της Επαρχίας Πάφου για την τήρηση των μέτρων που λήφθηκαν από την Κυβέρνηση για αποτροπή της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Έχουν είπε, “δοθεί οδηγίες στο προσωπικό μας και συγκεκριμένα από χτες το απόγευμα ελέγχθηκαν κέντρα αναψυχής, καφετέριες και άλλα όπου συχνάζει κόσμος, ωστόσο τα άτομα που εντοπίστηκαν ήταν πολύ λιγότερα από 75 στον αριθμό”.

O Αστυνομικός Διευθυντής Πάφου ανέφερε ωστόσο, πως οι έλεγχοι θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες στην Επαρχία Πάφου .

Στις περιπτώσεις ανέφερε, που διαπιστωθεί ότι δεν εφαρμόζεται το συγκεκριμένο μέτρο, θα γίνεται σχετική καταγγελία.

Εξάλλου, σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο πρόεδρος του Συνδέσμου Κέντρων Αναψυχής Πάφου Φύτος Θρασυβούλου ανέφερε πως ο Σύνδεσμος ενημερώθηκε από το Υφυπουργείο Τουρισμού ότι το μέτρο αφορά αριθμό θαμώνων των κέντρων αναψυχής εκτός του εργατικού δυναμικού.

Στόχος μας συνέχισε, είναι η επίλυση του θέματος και η καταπολέμηση της πανδημίας με όσο λιγότερο κόστος σε ζωές, είτε στην οικονομία του τόπου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X