ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πάφος: Τόσους «έγραψε» η Αστυνομία

Από μη χρήση της ζώνης ασφαλείας μέχρι και κατάσχεση οχήματος

ΚΥΠΕ

Σε 150 καταγγελίες προέβη κατά το τελευταίο τριήμερο η Αστυνομία στην Πάφο στο πλαίσιο των μηχανοκίνητων και πεζών περιπολιών στην πόλη και επαρχία στο κύριο οδικό δίκτυο αλλά και στο δευτερεύων οδικό δίκτυο.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου, η εκστρατεία διενεργήθηκε από τις 06:00 το πρωί της 21ης Ιανουαρίου του 2022 μέχρι  σήμερα 06:00 το πρωί της 24ης του 2022. 

Από τις 150 καταγγελίες, είπε ο κ. Ιωάννου οι 15 αφορούν οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, οι 2 για οδήγηση χωρίς ζώνη ασφαλείας, οι 60 καταγγελίες για οδήγηση με υπέρβαση του ορίου ταχύτητας, μια καταγγελία για οδήγηση οχήματος χωρίς άδεια οδηγού, 3 καταγγελίες για οδήγηση αυτοκινήτου χωρίς ασφάλεια, μια καταγγελία για στάθμευση σε χώρο αναπήρων και άλλες 68 καταγγελίες για παράβαση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας και μια κατάσχεση οχήματος.

Όσον αφορά την κατάσταση των οδικών συγκρούσεων ο κ. Ιωάννου είπε πως συνολικά σημειώθηκαν πέντε τροχαίες οδικές συγκρούσεις , εκ των οποίων οι τέσσερις είναι μόνο με υλικές ζημιές και η μία με δύο ελαφρά τραυματίες. 

Οι εκστρατείες της Αστυνομίας Πάφου θα συνεχιστούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση