ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τραγωδία στην Πάφο: Σε κατάσταση σήψης το έμβρυο

Η νεκροτομή θα ρίξει «φως» στα αίτια του θανάτου του

Σε κατάσταση σήψης ήταν το έμβρυο που απέβαλε χτες η 23χρονη από τη Σκωτία , σύμφωνα με αυτοψία που διενήργησε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους ενώ η νενομισμένη νεκροψία αναμένεται να διενεργηθεί εντός της ημέρας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια αφού όπως διαφάνηκε το έμβρυο, ηλικίας περίπου πέντε μηνών, ήταν νεκρό .

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης , χτες το απόγευμα 23χρονη επισκέπτρια στην Κύπρο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται απέβαλε έμβρυο το οποίο ήταν νεκρό, ύστερα από πόνους που αισθάνθηκε στην κοιλιακή χώρα και μετέβη στην τουαλέτα του διαμερίσματος. Η 23χρονη που κατάγεται από την Σκωτία και βρισκόταν στην Κύπρο για διακοπές εδώ και πέντε ημέρες, ανέφερε πως δεν γνώριζε ότι κυοφορούσε . Το Νοσοκομείο ειδοποίησε φίλη της με την οποία είχαν έρθει διακοπές στο νησί, και διέμεναν σε συγκρότημα διαμερισμάτων στην Χλώρακα.

Η 23χρονη είπε πως κατά την διάρκεια που βρισκόταν στο διαμέρισμα απέβαλε.

Η νεαρή νοσηλεύεται στο ΓΝ Πάφου όπου έχει μεταφερθεί με ασθενοφόρο που κλήθηκε στη σκηνή. Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό, είναι πολύ καλά στην υγεία της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X