ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάφος: Για μια… χειραψία τον σάπισαν στο ξύλο!

Τον ξυλοκόπησαν μέσα σε ταβέρνα

Δεν φαίνεται να συνεργάζεται απόλυτα με τις Αρχές ο 26χρονος που κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση από τρία πρόσωπα, σε ταβέρνα στην Πάφο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο παραπονούμενος ισχυρίστηκε στους ανακριτές ότι, η αφορμή για την επίθεση που δέχθηκε, ήταν επειδή του ζητήθηκε να δώσει το χέρι του στους φερόμενους θύτες για χειραψία, αλλά αυτός αρνήθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του 24news, οι ανακριτές δεν πείστηκαν από τον ισχυρισμό του 26χρονου, γι’ αυτό συνεχίζουν τις έρευνες ώστε να διαπιστωθεί η αιτία της συμπλοκής.

Όσον αφορά τα δύο πρόσωπα που εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον τους και συνελήφθησαν, ισχυρίστηκαν ότι την ώρα που σημειώθηκε το επεισόδιο στην ταβέρνα, αυτοί δεν βρίσκονταν εκεί.

Ωστόσο, η Αστυνομία, κατέχει μαρτυρίες που τους τοποθετεί στην σκηνή.

Να σημειωθεί ότι οι συλληφθέντες, ηλικίας 47 και 36, γνωρίζονται με το θύμα της επίθεσης.

Την Δευτέρα (2/12) οι δύο, οδηγήθηκαν ενώπιον δικαστηρίου για εξασφάλιση διατάγματος προσωποκράτησης. Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, ενέκρινε διάταγμα τριήμερης κράτησης των δύο υπόπτων. 


Του επιτέθηκαν σε ταβέρνα και ακρωτηριάστηκε μέρος του αυτιού του


Θυμίζουμε ότι στην Αστυνομία καταγγέλθηκε από τον 26χρονο ότι, γύρω στη 1:15 τα ξημερώματα του Σαββάτου (30/11), ενώ βρισκόταν σε ταβέρνα στην Πάφο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, φέρεται να δέχθηκε επίθεση από τρία άγνωστα του πρόσωπα.

Ο 26χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματός του, καθώς και ακρωτηριασμό πτερυγίου του αριστερού του αυτιού.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 47χρονου και 36χρονου και οι δύο από την Επαρχία Πάφου, οι οποίοι συνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X