ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στην πόρτα της εξόδου ο Κατσουνωτός

«Δεν θα μπορεί να εκτελεί τα καθήκοντά του...»

24news team

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να γίνει η μετάθεση του Μιχάλη Κατσουνωτού, καθώς όπως είπε ο ίδιος στον Αρχηγό της Αστυνομίας, Στέλιο Παπαθεοδώρου, δεν μπορεί να υπηρετεί από αυτήν την θέση, του Διοικητή της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών (ΥΚΑΝ), μετά τον σάλο και τις καταγγελίες της Διευθύντριας των Κεντρικών Φυλακών, Άννας Αριστοτέλους.

Σε δηλώσεις ο κος. Παπαθεοδώρου, επιβεβαίωσε ότι ο κος. Κατσουνωτός θα μετατεθεί σε άλλο πόστο της αστυνομικής δύναμης ενώ σημείωσε πως το πρωί της Παρασκευής (16/9) είχε συνάντηση με τον πρώην - από τι φαίνεται - Διοικητή της ΥΚΑΝ.


«Καίει» Κατσουνωτό το πόρισμα Αιμιλιανίδη


Ο Αρχηγός της Αστυνομίας μεταξύ άλλων δήλωσε: «Παραδόθηκε χθες το πόρισμα στο Γενικό Εισαγγελέα, θα πρέπει να δοθεί ο κατάλληλος χρόνος για να μελετηθεί» προσθέτοντας, «θεώρησα ορθό να έχω μια συνάντηση με τον κύριο Κατσουνωτό, και ο ίδιος ασπάζεται ότι δεν θα μπορούσε πλέον να συνεχίσει να εργάζεται από αυτήν την θέση, ως εκ τούτου μελετάμε και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις στην μετακίνηση του σε άλλο πόστο».

Ερωτηθείς ο Αρχηγός αν ο κος. Κατσουνωτός υπέβαλε την παραίτηση του είπε: «Όχι δεν υπέβαλε την παραίτησή του, απλά νιώθει ότι από αυτήν την θέση δεν θα μπορεί να εκτελεί τα καθήκοντά του αποτελεσματικά»


 Αυτός είναι ο πολίτης που δείχνει το πόρισμα για Θανάση


Θυμίζουμε πως το απόγευμα της Πέμπτης (15/9), παραδόθηκε στον Γενικό Εισαγγελέα, Γιώργο Σαββίδη, το πόρισμα του ανεξάρτητου ποινικού ανακριτή, Αχιλλέα Αιμιλιανίδη, ο οποίος διορίστηκε για να διερευνήσει τις καταγγελίες της Διευθύντριας των Κεντρικών Φυλακών, Άννας Αριστοτέλους, σε βάρος του Διοικητή της ΥΚΑΝ, Μιχάλη Κατσουνωτού.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X