ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομαδικός βιασμός 19χρονης - «Έγινε με συγκατάθεση και αγάπη»

«Δεν έκανα τίποτα» ανέφερε ένας εκ των νεαρών κλαίγοντας, σύμφωνα με ισραηλινό δημοσίευμα

Σοκ προκάλεσε η καταγγελία 19χρονης Βρετανίδας η οποία υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από 12 Ισραηλινούς.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η κοπέλα προέβη στην καταγγελία γύρω στις 6:00 το πρωί της Τετάρτης (17/7).


Θράσος! «Όταν δουλεύεις σε υπουργείο... παίρνεις δύο θέσεις αναπήρων»


Η νεαρή ισχυρίζεται ότι γύρω στις 12:30 τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 12 νεαροί από το Ισραήλ την βίασαν εντός του ξενοδοχείου στο οποίο διαμένει στην Αγία Νάπα.

Η Αστυνομία αφού αξιολόγησε τα στοιχεία προχώρησε στην σύλληψη των 12 νεαρών οι οποίοι το πρωί της Πέμπτης 18 Ιουλίου θα οδηγηθούν ενώπιον του μόνιμου Κακουργιοδικείου Αμμοχώστου ενώ η κοπέλα θα περάσει από ιατροδικαστική εξέταση.

«Με συγκατάθεση και αγάπη»

Οι δώδεκα νεαροί, φερόμενοι ως δράστες αρνούνται ανάμειξη στην εν λόγω υπόθεση σύμφωνα με δημοσίευμα της ισραηλινής σελίδας, Jerusalem Post.

Μάλιστα στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι η 19χρονη ανέπτυξε φιλικές σχέσεις με έναν εκ των νεαρών βοηθώντας ο ένας τον άλλο στην επικοινωνία.

Εν συνεχεία στο ρεπορτάζ παρουσιάζονται δηλώσεις μητέρας ενός εκ των νεαρών στις οποίες υποστηρίζει ότι το παιδί της κλαίγοντας της είπε «δεν έκανα τίποτα».

Ακολούθως φιλοξενούνται μαρτυρίες Ισραηλινών που βρίσκονται στο ίδιο επίμαχο ξενοδοχείο, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι, αφότου έγινε γνωστό το περιστατικό, ομάδα Βρετανών τους επιτέθηκε.

Οι ίδιες μαρτυρίες με βάση το ισραηλινό δημοσίευμα υποστηρίζουν ότι τα όσα έγιναν ανάμεσα στην 19χρονη και τους νεαρούς έγιναν «με συγκατάθεση και αγάπη».

 

 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X