ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ολονύκτιες εργασίες στον δρόμο Νέου Νοσοκομείου Λεμεσού

Όλες οι πληροφορίες

Ανακοινώσεις

Ολονύκτιες εργασίες στον δρόμο Νέου Νοσοκομείου Λεμεσού – οδός Νίκαιας, θα διεξάγονται απόψε Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου, μέχρι και το πρωί αύριο Παρασκευή, με την Αστυνομία να συστήνει ιδιαίτερη προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων, οι εργασίες θα διεξάγονται από τις 10.00 το βράδυ της Πέμπτης, μέχρι και τις 6.00 το πρωί της Παρασκευής. Θα διεξάγονται στους δύο κυκλικούς κόμβους της οδού Νίκαιας – δρόμος Νέου Νοσοκομείου Λεμεσού. Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα κλείνει η μία λωρίδα κυκλοφορίας σε κάθε κατεύθυνση και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα.

Οι αποψινές εργασίες θα διεξάγονται στο πλαίσιο των εργασιών που γίνονται για φύτευση πρασίνου και τοπιοτέχνηση της κεντρικής νησίδας, κυκλικών κόμβων και λωρίδων πρασίνου, στον Κάθετο Δρόμο που συνδέει τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου με το Νέο Λιμάνι Λεμεσού.

Ολονύκτιες εργασίες διεξάγονται και στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, από χθες 10 Ιανουαρίου, μέχρι και τις 29 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων, οι εργασίες διεξάγονται από τις 9.00 το βράδυ, μέχρι και τις 5.00 το πρωί της επόμενης ημέρας, κατά τις ημέρες Δευτέρα έως και Πέμπτη. Διεξάγονται στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου από Ακτή Κυβερνήτη, μέχρι και τη Γερμασόγεια. Κατά τη διάρκεια τους, κλείνει η μία λωρίδα κυκλοφορίας και η τροχαία κίνηση διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα με κατάλληλη σηματοδότηση.

Οι εργασίες θα συνεχίζονται κατά τη διάρκεια της ημέρας, από τις 9.00 το πρωί, μέχρι και τις 4.00 το απόγευμα, την ίδια περίοδο από 10 Ιανουαρίου, μέχρι 29 Φεβρουαρίου, καθημερινά, εκτός Σαββατοκύριακων, στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου από Σκαρίνου, μέχρι και την Ακτή Κυβερνήτη. Διεξάγονται για επιδιόρθωση στηθαίων ασφαλείας και τοποθέτηση αντανακλαστικών καρφιών/ πρισμάτων στον αυτοκινητόδρομο.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, που καλούνται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα, και να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση στις περιοχές των οδικών έργων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση