ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι Κύπριοι καταζητούμενοι που... ξεφεύγουν των Αρχών (pics)

Τους ψάχνουν παντού

24news team

Τρείς Κύπριοι που καταζητούνται, καταφέρνουν μέχρι στιγμής να διαφεύγουν της σύλληψης αφού δεν έχει γίνει κατορθωτό να εντοπιστούν από τις Αρχές.

Η Αστυνομία τους ψάχνει για υποθέσεις κλοπών και ναρκωτικών ενώ στοιχεία και φωτογραφία τους είναι αναρτημένα στην επίσημη σελίδα της Δύναμης.

Τον ψάχνουν από το 2020

Η Αστυνομία καταζητεί τον Παναγιώτη Νεοκλέους, 27 χρόνων από την Πάφο, φωτογραφία του οποίου δημοσιεύεται, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου, που διαπράχθηκε στις 11 Δεκεμβρίου, 2020 στη Λεμεσό.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Μπούκαρε σε οικία στη Λεμεσό  

Η Αστυνομία καταζητεί τον Μάριο Χριστοφόρου, 38 χρόνων από την Λεμεσό, φωτογραφία του οποίου δημοσιεύεται, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος καθώς επίσης διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, αδικήματα που διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 28/2 – 7/3/2021 στη Λεμεσό.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του πιο πάνω προσώπου, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλ. 25-805020 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Καταζητείται για ναρκωτικά ο 23χρονος Αντρέας

Η Αστυνομία καταζητεί τον Αντρέα Γεωργίου, 23 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης προμήθειας ναρκωτικών από άλλο πρόσωπο, παράνομης κατοχής ναρκωτικών, κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια, παράνομης προμήθειας ναρκωτικών σε άλλο πρόσωπο και αδικήματα κατά παράβαση του παρεμπόδισης και Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης εσόδων από Παράνομες δραστηριότητες.

Παρακαλείται οποιεσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του πιο πάνω προσώπου, να επικοινωνήσει με την ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λάρνακας) στους αριθμούς τηλεφώνου 24-804200/99-261019 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη 1460 ή με τη Γραμμή Άμεσης Ανταπόκρισης και Βοήθειας για τα ναρκωτικά 1498 ή με τον Πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Σ.Σ. Το 24news επικοινώνησε με το γραφείου τύπου της Αστυνομία, το οποίο μας ανέφερε πως όλοι οι καταζητούμενοι είναι στην σελίδα https://www.cypruspolicenews.com/wanted

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X