ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οδηγοί προσοχή! Εργασίες σε δρόμους και αυτοκινητόδρομους

Η ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων

Ανακοινώσεις

1. Εργασίες στο πλαίσιο κατασκευής του Έργου «Βελτίωση του Παραλιακού Δρόμου Λάρνακας – Δεκέλειας Φάση Γ»

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, στα πλαίσια των εργασιών κατασκευής του Έργου «Βελτίωση του Παραλιακού Δρόμου Λάρνακας – Δεκέλειας Φάση Γ», για περίοδο πέντε μηνών περίπου,από τον κυκλικό κόμβο Ναυτικού Ομίλου και σε μήκος 800μ. περίπου θα πραγματοποιούνται εργασίες δίπλα από τα όρια του δρόμου και οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί.

2. Εργασίες συντήρησης του οδικού φωτισμού στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Αγίας Νάπας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι,τη Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2022 και την Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022,  μεταξύ των ωρών 08:30 - 17:00,στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Αγίας Νάπας, παρά την έξοδο προς Ορμήδεια (εναλλάξ και από τις δύο κατευθύνσεις),  θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης του οδικού φωτισμού από την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η μια λωρίδα κυκλοφορίας σε μήκος 200 μέτρα περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X