ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ο Ted- ex speaker Riaz Shah στο Digital Agenda

Η Τράπεζα Κύπρου παρουσιάζει τον Riaz Shah στο Digital Agenda Cyprus Summit

24news team

O Riaz Shah για σαράντα χρόνια μέλος της ΕΥ θεωρείται κορυφαίος ομιλητής για το μέλλον της εργασίας και του ‘work space’. Οι διαλέξεις του στο Ted- ex London με τον τίτλο ‘Rise about the machines’ θεωρείται ως ένας παγκόσμιος οδηγός για το μέλλον της εργασίας. Στην Λευκωσία θα παρουσιάσει την θεματική “The future of work”.

Σήμερα ο Riaz Shah εργάζεται σε διάφορα projects με αρκετές κυβερνήσεις ανά τον κόσμο, ειδικά στους τομείς της εκπαίδευσης και στα συστήματα νεοφυούς επιχειρηματικότητας, φιλοξενώντας αντίστοιχα προγράμματα με σημαντικά στελέχη στην Silicon Valley.

Το 6ο Digital Agenda Cyprus Summit 2023 με τη θεματική ομπρέλα «The new normal” θα προσεγγίσει τα σύγχρονα ζητήματα της ανθρωπότητας σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο. Τεχνητή νοημοσύνη, το νέο περιβάλλον εργασίας, η επικοινωνία μέσα από την τοξικότητα, η κλιματική αλλαγή στην καθημερινότητα μας, η κάλιο αργά παρά ποτέ ηλεκτροποίηση της αυτοκίνησης στην Κύπρο, το χαμένο τρένο της ενεργειακής μας αυτάρκειας. Η βιώσιμη ανάπτυξη και η νέα κουλτούρα της διασκέδασης. Αυτή είναι η ατζέντα του main stage στο μεγαλύτερο συνέδριο νέας εποχής που διεξάγεται στη Λευκωσία.

Το Digital Agenda Cyprus Summit θα διεξαχθεί στις 17 Οκτωβρίου 2023 και γίνεται πραγματικότητα χάρις στην υποστήριξη της Cyta και της Τράπεζας Κύπρου.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση