ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο «Ορέστης» προσπάθησε να παρασύρει νεαρή λίγο πριν συλληφθεί

Αποκαλυπτική η μαρτυρία νεαρής Φιλιππινέζας

Σε μια απίστευτη μαρτυρία προέβη νεαρή κοπέλα από τις Φιλιππίνες, που ζει και εργάζεται στην Λευκωσία. Η μαρτυρία της σχετίζεται με την δράση του καθ' ομολογία κατά συρροή δολοφόνου, Νίκου Μεταξά, ο οποίος προσπάθησε να την προσεγγίσει με δόλιο τρόπο, ακόμα και λίγες μέρες προτού αποκαλυφθεί η φρικαλέα δράση του.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 Ελλάδος, η κοπέλα από τις Φιλιππίνες ανέφερε ότι γνώρισε τον «Ορέστη» σε γνωστό πολυκατάστημα στο κέντρο της Λευκωσίας, στις 11 Απριλίου, μια βδομάδα, δηλαδή, προτού συλληφθεί (συνελήφθη στις 18 Απριλίου). 

Σύμφωνα με την κοπέλα, «ήταν πολύ καλός. Με ρωτούσε: πώς είσαι, από πού είσαι, πόσα χρόνια είσαι στην Κύπρο;», για να προχωρήσει στην συνέχεια σε ερωτήσεις που αφορούν την δουλειά: «θέλεις δουλειά, μερική απασχόληση;». Ακολούθως, σύμφωνα πάντα με τον ισχυρισμό της νεαρής Φιλιππινέζας, προσφέρθηκε να την συνοδεύσει μέχρι την στάση του λεωφορείου.

Συνέχισε να την ρωτά πόσα χρήματα παίρνει κι εκείνη του είπε ότι οι απολαβές της είναι έξι ευρώ ανά ώρα. Εκείνος της απάντησε «δεν πειράζει, έχω πολλά λεφτά», ζητώντας της να πάει μαζί του. Η κοπέλα του απάντησε επίμονα αρνητικά, καθώς δεν ήθελε να αφήσει την δουλειά της. Εκείνος, συνέχισε η κοπέλα, επέμεινε, προσφέροντάς της περισσότερα χρήματα, όσα εκείνη θα ζητούσε, ενώ προσφέρθηκε να της αγοράσει από την υπεραγορά ό,τι θα ζητούσε.

Χαρακτηριστικό, ωστόσο, για την συνολική του συμπεριφορά, ήταν το καταληκτικό σχόλιο της κοπέλας: «Αν τον δεις, μοιάζει πολύ καλός, αλλά τα μάτια του δεν ήταν. Τα μάτια του ήταν σαν του διαβόλου».

 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση