ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σύλληψη Σήφη: Ο...«Νίκος» και ποιος ο ρόλος των δύο Τουρκοκυπρίων

Άλλες επτά μέρες κράτηση στον 40χρονο

Δημήτρης Λουκά

Παρουσιάστηκε εκ νέου στο «δικαστήριο» της Αμμοχώστου σήμερα, ο Ιωσήφ Ιωσήφ γνωστός ως «Σήφης», ο οποίος καταζητείτο από την Αστυνομία για την απόπειρα φόνου εναντίον του Νίκου Ροδοθέου που διαπράχθηκε τον Νοέμβριο στη Λευκωσία καθώς και για υπόθεση ναρκωτικών. 

Το «δικαστήριο» ανανέωσε την κράτηση του 40χρονου Σήφη για άλλες επτά μέρες. Όπως αναφέρουν τα τουρκοκυπριακά μέσα, για την ίδια υπόθεση η «αστυνομία» προχώρησε στη σύλληψη δύο Τουρκοκύπριων οι οποίο φέρονται ως τα πρόσωπα που βοήθησαν τον Σήφη να κρυφτεί στα κατεχόμενα.

Διαβάστε επίσης Σύλληψη Σήφη: Με πλαστή ταυτότητα πέρασε στα κατεχόμενα; (pic, vid)

Όπως αναφέρουν τα τουρκοκυπριακά μέσα ενημέρωσης, η «αστυνομία» προχώρησε στη σύλληψη ακόμη δυο προσώπων που φαίνεται να βοήθησαν τον Σήφη να περάσει στις κατεχόμενες περιοχές. Πρόκειται για τους Cengiz Yakupoğulları και τον Hüseyin İbrahim.

Σύμφωνα πάντα με τον τουρκοκυπριακό τύπο ο Ιωσήφ Ιωσήφ φαίνεται ότι πέρασε στα κατεχόμενα δείχνοντας πλαστή ταυτότητα με το όνομα Νίκος Νικολάου. Άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής αν πέρασε από κάποιο οδόφραγμα ή από κάποιο «τυφλό» σημείο στις κατεχόμενες περιοχές.

Να θυμίσουμε ότι στα χέρια της «αστυνομίας» του κατοχικού καθεστώτος βρίσκεται από την Τετάρτη 9/1, ο καταζητούμενος από την Αστυνομία Κύπρου, Ιωσήφ Ιωσήφ, γνωστός ως «Σήφης».

Σύμφωνα με τον τουρκοκυπριακό τύπο, κατά τη διάρκεια της σύλληψης του,  στην κατοχή του εντοπίστηκαν δυο πιστόλια, 100 σφαίρες καθώς και μια πλαστή ταυτότητα. Ο 40χρονος καταζητούμενος εντοπίστηκε στην κατεχόμενη Αμμόχωστο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση