ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο καιρός για το υπόλοιπο της εβδομάδας

Αναλυτικά η πρόγνωση

Ανακοινώσεις

Ασθενής ψηλή πίεση επικρατεί στην περιοχή.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ αρχικά θα παρατηρούνται κατά τόπους αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Αργότερα, ενδέχεται να παρατηρούνται τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν καταβατικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα στα νότια και στα ανατολικά θα παραμείνει ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, ενώ στα δυτικά και στα βόρεια, θα καταστεί μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα κατέλθει γύρω στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 12 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι το πρωί θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και στα δυτικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Κατά τις αυγινές ώρες, σε περιοχές του εσωτερικού και στα ανατολικά, ενδέχεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν καταβατικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις.

Την Κυριακή, ο καιρός θα συνεχίσει να είναι κυρίως αίθριος, ενώ θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ στην ατμόσφαιρα ενδέχεται να αιωρείται αραιή σκόνη.

Η θερμοκρασία μέχρι τη Δευτέρα, αναμένεται να σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο, για να βρεθεί έτσι, πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση