ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Πόσο καλές είναι οι σχέσεις σας με τους αδίστακτους δολοφόνους...»

«Αδιάφοροι, ανεύθυνοι, ανίκανοι, ψυχροί επαγγελματίες»

24news team

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που παραθέτει η μητέρα του αδικοχαμένου Θανάση Νικολάου, Ανδριάνα, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στις 29 Σεπτεμβρίου 2005 κάτω από το γεφύρι της Αλασσας, υπόθεση που παραμένει μέχρι σήμερα ανεξιχνίαστη.

Η χαροκαμένη μάνα που παλεύει χρόνια τώρα για δικαίωση του παιδιού της αναφέρει μεταξύ άλλων: «Ο διοικητής του, μου τηλεφώνησε το μεσημέρι ότι, δήθεν, δεν ήταν παρών στην πρωινή αναφορά και με εμπόδισε να ειδοποιήσω την Αστυνομία, λέγοντας μου ότι κάπου πήγε με τους φίλους του και θα γυρίσει. Και αν δεν γυρίσει μέχρι το βράδυ, τότε να τους ειδοποιήσω».

Διαβάστε αυτούσιες τις αναρτήσεις της:

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ... πριν την τραγική και μαύρη επέτειο... Όταν στις 29.09.2005, έφυγε ο +Θανάσης μου, το παιδί μου, το πρωί ετοιμασμένος, μετά από διανυκτέρευση για να πάει στον Στρατό, μόνο πέντε λεπτά από το σπίτι μας. Και αντί στον Στρατό, βρέθηκε στις 4:00 το απόγευμα αλλού νεκρός!!!

Το μεσημέρι με ειδοποίησε ο διοικητής του, ότι δήθεν, δεν ήταν παρόν στην πρωινή αναφορά και με εμπόδισε να ειδοποιήσω την Αστυνομία, λέγοντας μου ότι, κάπου πήγε με τους φίλους του και να γυρίσει! και αν δεν γυρίσει μέχρι το βράδυ, τότε να τους ειδοποιήσω!!!

Αγανακτισμένη από την ανεύθυνη συμπεριφορά του, ειδοποίησα αμέσως την Αστυνομία όπου εντόπισαν το παιδί μου ανάσκελα νεκρό κάτω από γέφυρα ύψους 30 μέτρων, με το σώμα άθικτο που δεν συνάδει με πτώση από ύψος, το στόμα γεμάτο άμμο και μώλωπες δακτύλων στα χέρια του!

Αδιάφοροι, ανεύθυνοι, ανίκανοι, ψυχροί επαγγελματίες. Ευθύνονται για εγκληματική αμέλεια/ ή ενέργεια! Τους θεωρώ συνένοχους του εγκλήματος!!! Πρέπει να τους αποδοθούν ευθύνες!!! Έστειλα το παιδί μου στον Στρατό και μου το παρέδωσαν νεκρό και δεν τους απέδωσαν ευθύνες!!!

Κράτος της εγκληματικότητας, της αδικίας και της δικτατορίας, αλλά και της διαφθοράς!!! Τρείς κυβερνήσεις και είμαστε στην τέταρτη, και τρεις Γ. Εισαγγελείς, για 18 ολόκληρα χρόνια ΟΛΟΙ κουκουλώνεται το οφθαλμοφανές έγκλημα που βγάζει μάτι και στον πιο απλό αλλά λογικό άνθρωπο!!!

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.!!! Πόσο καλές είναι οι σχέσεις σας με τους αδίστακτους δολοφόνους και τους προστατεύετε ακόμα;

Με εμπόδισε ο Διοικητής του να καλέσω την Αστυνομία:

ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ!

Σαν απόψε 28.09.2005 ήρθε στο σπίτι το παιδί μου από τον Στρατό για τελευταία φορά! για διανυκτέρευση... Πέρασε από το σουπερμάρκετ κι αγόρασε τα προσωπικά του είδη για να τα πάρει μαζί του στον Στρατό...

Το πρωί ξύπνησε κανονικά, έστρωσε το κρεβάτι του, προγευμάτισε κόρνφλεξ, προγραμμάτισε το βίντεο του για να γράψει κάποια εκπομπή να την δει που θα ξαναρχόταν, πήρε την τσάντα του στρατού που ετοίμασε ο ίδιος, και ξεκίνησε με το αυτοκίνητο του για να πάει στην μονάδα του. Μόνο πέντε λεπτά απόσταση από το σπίτι μας!

Το μεσημέρι, με ειδοποίησε ο διοικητής του ότι δεν έδωσε αναφορά, και επειδή το τηλέφωνο του ήταν κλειστό, για πρώτη φορά! και σύμφωνα με τα παράπονα που μάς έκαμνε, πανικοβλήθηκα!

Στην προσπάθεια μου να ειδοποιήσω την αστυνομία, με εμπόδισε ο Διοικητής να το πράξω και μου είπε: "Μή στεναχωριέσαι και κάπου πήγε με τους φίλους του και θα γυρίσει. Περίμενε μέχρι το βράδυ κι αν δεν γυρίσει τότε να τους ειδοποιήσεις"!

Δεν άντεξα... Γύρω στις 3:45 ειδοποίησα την αστυνομία και στις 4:10 τον βρήκαν τοποθετημένο ανάσκελα νεκρό κάτω από γέφυρα ύψους 30 μέτρων, χωρίς εξωτερικές κακώσεις, με το στόμα γεμάτο άμμο και μώλωπες δακτύλων στα χέρια του!

Οι απατεώνες που έφτασαν στην σκηνή προσπάθησαν να καλύψουν το οφθαλμοφανές έγκλημα με πτώση από ύψος, και μέχρι σήμερα η προσπάθεια όλων, 3ων κυβερνήσεων, 3ων Εισαγγελέων σε συνωμοσία με τους λειτουργούς τους έκαναν το παν για 18 ολόκληρα χρόνια να καλύψουν αυτούς που το συγκάλυψαν χωρίς απόδοση ευθυνών ή ποινικών διώξεων!

Επειδή, όπως δήλωσαν, ή κατηγορηθούν, ή αθωωθούν, θα υποστούν ψυχική πίεση και τεράστια έξοδα!!! Χριστός και Κύριος!

Και ο +Θανάσης δεν πέρασε ψυχική οδύνη στα βρώμικα χέρια των αδίστακτων δολοφόνων ώσπου να βγάλουν την ψυχή του; Και εγώ δεν πέρασα ψυχική οδύνη όταν αντίκρυσα το παιδί μου νεκρό; Και δεν έπαθα ψυχική οδύνη όταν μου είπαν ότι έπεσε από μόνος του από την γέφυρα, ενώ φαινόταν τοποθετημένος στην σκηνή; Και δεν δαπάνησα μιά περιουσία, εξ αιτίας τους, για να φτάσω μέχρι εδώ;
Σίγουρα, κάτι δεν πάει καλά σε αυτόν τον τόπο!

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση