ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ντροπή! Βανδάλισαν τον τάφο του μικρού Λάμπρου με σπρέι

Το περιστατικό γνωστοποίησε ο πατέρα του 11χρονου

24news team

Άγνωστοι προέβησαν σε μία αποτρόπαια πράξη καθώς βανδάλισαν τον τάφο του μικρού Λάμπρου που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 11 ετών έπειτα από σπάνια ασθένεια.

Το συμβάν γνωστοποίησε ο ίδιος ο πατέρας του 11χρονου, Παντελής Καλλένος, εκφράζοντας τη βαθιά θλίψη και απογοήτευση. «Χρησιμοποιώντας σπρέι, έχει γράψει πάνω στα φτερά και ακόμη και πάνω στη φωτογραφία του, βεβηλώνοντας ένα ιερό μέρος που για εμάς είναι γεμάτο πόνο, αγάπη και μνήμη», αναφέρει στην ανάρτησή του.

Η ανάρτηση του πατέρα του μικρού Λάμπρου

«Με βαθιά θλίψη και απογοήτευση, να σας μεταφέρω ότι τις τελευταίες μέρες κάποιος έχει προβεί σε βανδαλισμούς στον τάφο του παιδιού μας, του Λάμπρου στο κοιμητήριο Ιδαλιου.

Χρησιμοποιώντας σπρέι, έχει γράψει πάνω στα φτερά και ακόμη και πάνω στη φωτογραφία του, βεβηλώνοντας ένα ιερό μέρος που για εμάς είναι γεμάτο πόνο, αγάπη και μνήμη.

Αδυνατώ να κατανοήσω τι είδους άνθρωπος θα έκανε κάτι τέτοιο. Ήμασταν στην Ελλάδα αυτές τις μέρες και σήμερα που επιστρέψαμε το είδαμε.

Εύχομαι ο Θεός να φωτίσει αυτόν τον άνθρωπο και να του δείξει τον δρόμο της μεταμέλειας και του σεβασμού.
Παράλληλα, αναμένω από την τοπική αρχή Σταύρος Χατζηγιάννης & Joseph Vasiliou,να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες, τόσο για την αποκατάσταση του σεβασμού στους χώρους ανάπαυσης των αγαπημένων μας, όσο και για την αποτροπή παρόμοιων λυπηρών καταστάσεων στο μέλλον.

Λυπηρό…».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

Anna Wintour: Πώς ξεκίνησαν όλα

Anna Wintour: Πώς ξεκίνησαν όλα

Επιχειρούμε μια αναδρομή στα πρώτα βήματα της «σιδηράς κυρίας» της μόδας, με αφορμή την πολυσυζητημένη ανακοίνωσή της για ...
must.com.cy
 |  ΚΟΙΝΩΝΙΑ