ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ντόρος και αποκαλύψεις! Πρώην αστυνομικός και ψάλτης ο 68χρονος

Όλα όσα αποκάλυψε στο 24news ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Οικιακών Βοηθών, Λούης Κουτρουκίδη

24news team

Ο ντόρος που προκλήθηκε από τα βίντεο κακοποίησης γυναίκας από τον εργοδότη της, έφερε αλυσιδωτές εξελίξεις αλλά κυρίως αποκαλύψεις, οι οποίες εγείρουν ουκ ολίγα ερωτήματα.

«Κάθε μέρα τούτα, πόσο ξύλο να τρώω;»

Τα βίντεο της ντροπής μέσα σε ελάχιστο χρόνο έγιναν viral, αναγκάζοντας τις αρμόδιες αρχές να αντιδράσουν.

Η Αστυνομία εξέτασε τα βίντεο και κατ’ επέκταση την υπόθεση. Μάλιστα, εντόπισε αρκετά νωρίς την παραπονούμενη, η κατάθεση της οποίας οδήγησε και στην σύλληψη του 68χρονου.

Πρώην αστυνομικός, ψάλτης και φρουρός τέως Προέδρου

Το 24news επικοινώνησε με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Οικιακών Βοηθών, Λούη Κουτρουκίδη, ο οποίος μας τόνισε πως η εν λόγω κοπέλα δεν ήταν η πρώτη φορά που έπεφτε θύμα κακοποίησης, ωστόσο δεν προχωρούσε σε καταγγελία γιατί «φοβόταν, δεν θα την πίστευαν».

Με βάση τα όσα μας ανέφερε ο κ. Κουτρουκίδης, ο λόγος που φοβόταν η προαναφερθείσα να καταγγείλει τα όσα βίωνε ήταν το βιογραφικό του εν λόγω άνδρα. Πρόκειται για πρώην αστυνομικό, ψάλτη και, από όσα έχουν αναφέρει στον κ. Κουτρουκίδη, ο οποίος μας διευκρίνισε ότι ο ίδιος δεν το έχει επιβεβαιώσει, πρώην μέλος της φρουράς τέως Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τα όσα μας δήλωσε ο κ. Κουτρουκίδης, τα βίντεο κατέγραψε η ίδια η γυναίκα, η οποία δεν έβρισκε άλλον τρόπο για να σωθεί.

«Τον έχω σε βίντεο, τα κατάφερα» φαίνεται να είπε χαρακτηριστικά η κοπέλα που απεγνωσμένα έψαχνε τον δρόμο προς την λύτρωση.

Τα ερωτήματα

Τι θα γινόταν αν αυτή η γυναίκα δεν κατόρθωνε να βιντεοσκοπήσει όλα όσα βίωνε;  Γιατί να μην την πίστευαν; Τι πρέπει να γίνει για να πιστέψουν μια γυναίκα σε παρόμοια κατάσταση;  Και αν όντως δεν κατόρθωνε να έχει αποδείξεις, ποιο θα ήταν το τέλος;

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X