ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εντατικές έρευνες - «Φως» στην υπόθεση Περικλέους μετά από εντοπισμό τεκμηρίων

Στις έρευνες συνδράμουν μέλη της Πολιτικής Άμυνας, drones καθώς και ανιχνευτικοί σκύλοι

24news team

Εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης του Άγγελου Περικλέους προκύπτουν μετά τον εντοπισμό σημαντικών τεκμηρίων (σ.σ εργαλεία και κάλυκες πυροβόλου όπλου) στις περιοχές Βασιλικού και Μαρί. Οι εντατικές έρευνες των Αρχών καθώς και μαρτυρία που εξασφάλισαν οδήγησαν σε νέα στοιχεία τα οποία οι ανακριτές της υπόθεσης εξετάζουν πιστεύοντας πως θα οδηγηθούν στην λύση του γρίφου. Σύμφωνα με πληροφορίες οι Αρμόδιοι είναι πεπεισμένοι πως ο συγκεκριμένος χώρος είναι και αυτός που πρέπει να μπει στο μικροσκόπιο.

Να σημειωθεί ότι οδηγούνται εκ νέου σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας οι τρεις κατηγορούμενοι για την υπόθεση. Κατά τη σημερινή διαδικασία αναμένεται να εξεταστεί το αίτημα κράτησης των τριών κατηγορουμένων, δηλαδή του 24χρονου χάκερ και βασικού υπόπτου για τη δολοφονία του εξαφανισμένου Περικλέους, της 59χρονης μητέρας του και του 71χρονου θείου του.
Να υπενθυμίσουμε ότι ο θείος του βασικού υπόπτου σε κατάθεσή του στις Αρχές είχε πει ότι ο 24χρονος-χάκερ σκότωσε τον Περικλέους και στην συνέχεια φρόντισε να καταστρέψει διάφορα τεκμήρια που θα οδηγούσαν στα ίχνη και κατ’ επέκταση στην ενοχή του.

Τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν και οι τρεις τους

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο νούμερο ένα ύποπτος είναι: φόνος εκ προμελέτης, συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος, απαγωγή με σκοπό τον φόνο, εμπρησμό οχήματος, την παράνομη κατοχή και χρήση εκρηκτικών υλών (σφαιρών) και πυροβόλου όπλου. Όσον αφορά την μητέρα του, είναι αντιμέτωπη με την κατηγορία της συνέργειας μετά τη διάπραξη κακουργήματος και ο 71χρονος με τις κατηγορίες της συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος και εμπρησμούς οχήματος.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση