ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λευκωσία - Μυστήριο με άνδρα που πλησίασε κοριτσάκι

Κατέθεσε η μητέρα της 11χρονης στο ΤΑΕ

Δημήτρης Λουκά

Νέο σοβαρό και παράλληλα μυστήριο περιστατικό σημειώθηκε στις 15 Σεπτεμβρίου με άγνωστο άνδρα να πλησιάζει παιδί.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το συμβάν σημειώθηκε, όταν 11χρονο κοριτσάκι έπαιζε με άλλα παιδάκια στην γειτονιά σε περιοχή της Λευκωσίας.

Τότε άγνωστος εξήλθε από αυτοκίνητο και άρχισε να ακολουθεί την ανήλικη. Το 11χρονο κοριτσάκι σύμφωνα με πληροφορίες, αντελήφθη τον άνδρα και μετέβη στην οικία της όπου ανέφερε το συμβάν στους γονείς.


Τρομαγμένοι οι γονείς: «Το βράδυ δεν μπορούσα να κοιμηθώ»


Η μητέρα πέρασε από τα γραφεία του ΤΑΕ Λευκωσίας και έδωσε κατάθεση σχετικά με το περιστατικό, με τις Αρχές να αξιολογούν το περιστατικό με μεγάλη προσοχή, αφού πρόσφατα είδαν το φως της δημοσιότητας δύο σοβαρές καταγγελίες με άγνωστο να προσεγγίζει παιδιά σε δημοτικό σχολείο στην Αγλαντζιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομική πηγή, θα εξεταστούν κλειστά κυκλώματα περιοχής για διαλεύκανση της υπόθεσης ενώ θα αναζητηθούν και μαρτυρίες. Όπως μας αναφέρθηκε από αρμόδια πηγή, η ανήλικη αναμένεται να δώσει κατάθεση τις επόμενες ημέρες.


Άλλος ένας γνωστός του Γραφείου Ευημερίας πέθανε αβοήθητος


Άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής αν ο άνδρας ο οποίος φέρεται να πλησίασε το 11χρονο κοριτσάκι στις 15/9, είναι το ίδιο πρόσωπο με τις δύο πρόσφατες καταγγελίες.

Θυμίζουμε πως, όσον αφορά το Δ' Δημοτικό Σχολείο Αγλαντζιάς, η πρώτη καταγγελία έγινε την Παρασκευή 20/9, ενώ οι μαθητές βρίσκονταν ακόμα εντός του σχολικού χώρου και η δεύτερη καταγγελία την Δευτέρα 23/9, αφού τα παιδιά είχαν σχολάσει. Στην μία περίπτωση ο άγνωστος άνδρας πλησίασε παιδιά και τους έλεγε «είπε μου ο παπάς σας να σας πάρω σπίτι».

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση