ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα κίτρινη προειδοποίηση - Στα ύψη η θερμοκρασία

Δείτε αναλυτικά

Νέα κίτρινη προειδοποίηση για εξαιρετικά ψηλές θερμοκρασίες εξέδωσε το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η κίτρινη προειδοποίηση θα τεθεί σε ισχύ από τις 12:00 το μεσημέρι της Τετάρτης (26/07) μέχρι τις 18:00 το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Η μέγιστη θερμοκρασία αναμένεται να ανέλθει γύρω στους 42 βαθμούς κελσίου σε περιοχές του εσωτερικού και γύρω στους 33 βαθμούς κελσίου στα ψηλότερα ορεινά.

Η πρόγνωση για τον καιρό

Εποχική χαμηλή πίεση και θερμή αέρια μάζα επηρεάζουν την περιοχή.

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι αίθριος και θερμός. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 21 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι αίθριος και θερμός. Οι άνεμοι θα είναι αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 μποφόρ για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 42 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 37 στα δυτικά παράλια, στους 39 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 33 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το επόμενο τριήμερο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος και θερμός. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή μέχρι την Πέμπτη ενώ από την Παρασκευή θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση για να παραμείνει όμως πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

Μύρισε Πάσχα στη Lidl Food Academy

Μύρισε Πάσχα στη Lidl Food Academy

Η Lidl Κύπρου για ακόμα μία χρονιά υποδέχτηκε εκατοντάδες επισκέπτες στην εορταστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΚΟΙΝΩΝΙΑ