ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα διευθύντρια στην Αρχή Ραδιοτηλεόρασης η Ειρήνη Λοϊζίδου Νικολαΐδου

Ανέλαβε επίσημα καθήκοντα από την 1η Ιουνίου 2026

Η Ειρήνη Λοϊζίδου Νικολαΐδου ανέλαβε από την 1η Ιουνίου 2026 τη θέση της διευθύντριας της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης και Ψηφιακών Υπηρεσιών, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Γεννημένη στη Λευκωσία στις 24 Φεβρουαρίου 1976, με καταγωγή από την Κερύνεια, σπούδασε Νομική στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA – CIIM) και πιστοποιημένη διαμεσολαβήτρια (CEDR).

Πριν από τον διορισμό της ως Επιτρόπου Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα το 2015, ασκούσε τη δικηγορία μέσω του δικού της δικηγορικού γραφείου. Η δεκαετής θητεία της στη θέση της Επιτρόπου ολοκληρώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2025, όταν τη διαδέχθηκε η Μαρία Μανώλη Χριστοφίδου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση