ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το αυτοκίνητο «έκαψε» διαρρήκτη στην Πάφο

Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα

Υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής διερευνά η Αστυνομία στην Πάφο, η οποία προχώρησε στη σύλληψη 20χρονου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Στο πλαίσιο των εξετάσεων συνελήφθη και 25χρονος για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας.

Την διάρρηξη κατήγγειλε στην Αστυνομία, ο ιδιοκτήτης οικίας στην Πάφο, σύμφωνα με τον οποίο μεταξύ των ωρών 6.30π.μ. και 3.30μ.μ. χθες, άγνωστοι διέρρηξαν την οικία του και έκλεψαν δύο δεντροκοπτικές μηχανές και μικρό χρηματικό ποσό.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν εξασφαλίστηκε μαρτυρία ότι οι δράστες χρησιμοποίησαν συγκεκριμένο αυτοκίνητο, ιδιοκτησία 25χρονου κατοίκου Πάφου.

Μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν τον 25χρονο, ο οποίος φέρεται να ανέφερε ότι, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, το είχε πωλήσει στις 3 Μαρτίου, σε 20χρονο κάτοικο Πάφου. Οι αστυνομικοί διενήργησαν έρευνα στην οικία του 25χρονου, κατά τη διάρκεια της οποίας εντόπισαν ένα κινητό τηλέφωνο, για το οποίο ο 25χρονος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για το πως βρέθηκε στην κατοχή του, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Εναντίον του 20χρονου εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, σχετικά με την υπόθεση διάρρηξης και κλοπής, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κουκλιών διερευνά την υπόθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση