ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
26° Λευκωσία,
22 Σεπτεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

«Μπλόκο» Ισραήλ για ταξιδιώτες στην Κύπρο

Στην κόκκινη κατηγορία η Κύπρος

ΚΥΠΕ

Το Υπουργικό Συμβούλιο στο Ισραήλ αποφάσισε να εισηγηθεί την επέκταση της κόκκινης κατηγορίας των χωρών στις οποίες απαγορεύονται τα ταξίδια των Ισραηλινών. Στις χώρες για τις οποίες γίνεται εισήγηση, περιλαμβάνεται και η Κύπρος. Η εισήγηση θα υποβληθεί ενώπιον της Κυβέρνησης στις 25 Ιουλίου και θα τεθεί σε ισχύ στις 30 Ιουλίου.

Ανακοίνωση από το Γραφείο του Ισραηλινού Πρωθυπουργού, Νταφτάλι Μπένετ, σε σχέση με την έγκριση του Σχεδίου για το Διεθνές Αεροδρόμιο Ben-Gurion αναφέρει πως οι χώρες που γίνεται σύσταση να περιληφθούν στην κόκκινη κατηγορία είναι η Μεγάλη Βρετανία, η Γεωργία, η Κύπρος και η Τουρκία.

Τα ταξίδια προς τις χώρες της κόκκινης κατηγορίας θα συνεχίσουν να απαγορεύονται εκτός εάν υπάρχει έγκριση από την επιτροπή για εξαιρέσεις.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται, μεταξύ άλλων, πως το άτομα που έχουν εμβολιαστεί θα τύχουν εξέτασης για κορωνοϊό όταν φθάσουν στο Ισραήλ και θα βγουν από την καραντίνα όταν λάβουν αρνητικό αποτέλεσμα

Τα άτομα που δεν έχουν εμβολιαστεί επίσης θα τύχουν εξέτασης για κορωνοϊό όταν φθάσουν στο Ισραήλ, θα μπουν σε καραντίνα για επτά ημέρες και θα βγουν από την καραντίνα όταν πάρουν αρνητικό αποτέλεσμα από το τεστ που θα γίνεται την έβδομη ημέρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση