ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μπέρδεμα με το κλείσιμο της Πύλης Εμβολιασμού

Πώς προέκυψε το μπέρδεμα

Εκτός τα τεχνικά θέματα που συνεχίζουν να παρουσιάζονται στην Πύλη Εμβολιασμού τα οποία προκαλούν καθυστέρηση επιφέροντας αντιδράσεις και παράπονα εκ μέρους των πολιτών, την Τρίτη (11/5) προέκυψε ακόμα ένα ζήτημα. Λόγω των τεχνικών ζητημάτων που προκάλεσαν καθυστέρηση στη διευθέτηση των ραντεβού, το Υφυπουργείο Καινοτομίας είχε ανακοινώσει το απόγευμα της ίδιας ημέρας ότι η Πύλη θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 8 το βράδυ αντί στις 5.30 το απόγευμα όπως είχε προγραμματιστεί.

Όπως έχουμε ενημερωθεί, προέκυψε σύγχυση καθώς το Υφυπουργείο Καινοτομίας και Έρευνας δεν είχε υπόψη του την προηγούμενη ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας το οποίο ενημέρωνε ότι η Πύλη Εμβολιασμού θα κλείσει στις 5.30 το απόγευμα, με τους υπεύθυνους ν’ ανακοινώνουν ότι η Πύλη θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 8 το βράδυ. Έτσι, πολλοί πολίτες θεωρούσαν ότι η Πύλη θα παρέμενε ανοιχτή μέχρι τότε με αποτέλεσμα περαιτέρω ταλαιπωρία.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα η Πύλη Εμβολιασμού Covid19, βρίσκεται από τις 7.30 το πρωί στη διάθεση των πολιτών, για τη διευθέτηση ραντεβού για τις ηλικίες 25-26 ετών και θα είναι στη διάθεση των πολιτών μέχρι τις 5.30 το απόγευμα.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, σε 45 λεπτά από το άνοιγμα της Πύλης, διευθετήθηκαν 6,550 ραντεβού για εμβολιασμό, από τα 10,880 που είναι διαθέσιμα.

Πηγή: Η Καθημερινή / Της Άντρης Θρασυβούλου

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X