ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Μου έλεγαν ότι το παιδί μου ίσως να υπάρχει από τη μέση και πάνω»

Οι συγκλονιστικές δηλώσεις του πατέρα του αδικοχαμένου Κυπριανού στο «Πρωινό»

24news team

Η φονική σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη αποτελεί το μεγαλύτερο σιδηροδρομικό ατύχημα στην Ελλάδα, αφού 57 άνθρωποι έχασαν άδικα της ζωή τους, μεταξύ τους και δύο δικά μας παιδιά, ο Κυπριανός και η Αναστασία.

Ο πάτερ Χριστόδουλος, πατέρας του Κυπριανού μίλησε στο «Πρωινό» του «ANT1» Ελλάδος, για το πώς αντιμετώπισε το χαμό του γιου του. Μεταξύ άλλων, ο πάτερ Χριστόδουλος αναφέρθηκε στις προσπάθειες του να δει το σώμα του παιδιού του.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Είναι τραγικός αυτός ο θάνατος των παιδιών, αλλά και πολύ δύσκολο για αυτούς που μένουν πίσω. Ο Κυπριανός ήταν μαζί με μία πολύ καλή κοπέλα και σχεδίαζαν το βυζαντινό τους γάμο τον Αύγουστο. Όταν διάβασα το βράδυ εκείνο πως έγινε αυτό το δυστύχημα, γνωρίζοντας ότι ο Κυπριανός έχει κόψει εισιτήριο, ήξερα ότι το παιδί μου έχει φύγει.

Περίμενα να πάρω το σώμα του παιδιού μου, τους έλεγα «δώστε μου έστω και κάτι από το παιδί μου για να το θάψω και να το τιμήσω» και εκείνοι μου έλεγαν ότι το παιδί μου «ίσως να υπάρχει από τη μέση και πάνω». Όταν άνοιξα το φέρετρό του το παιδί μου ήταν ακέραιο, ούτε καμένος, ούτε ακρωτηριασμένος, είχε μόνο μερικούς μώλωπες στο σώμα του. Μαζί με την παπαδιά και τα υπόλοιπα παιδιά πλύναμε το νεκρό σώμα του Κυπριανού και τις πληγές του».

Στη συνέχεια, μιλώντας σχετικά για το γάμο που σχεδίαζε ο αδικοχαμένος Κυπριανός αναφέρει: «Ο πατέρας μου και παππούς του Κυπριανού είναι και εκείνος ιερέας και όταν του ανακοινώσαμε την απόφαση του παιδιού να παντρευτεί, μας είπε πως είδα να προσπαθώ να περάσω τα στέφανα στα παιδιά και ο Κυπριανός έλειπε. Προσπαθούσε να μας προετοιμάσει…»

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση