ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Με κρανιοεγκεφαλική κάκωση μοτοσυκλετιστής

Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσία, λόγω της κατάστασής του

Με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, 21χρονος κάτοικος Λεμεσού, ο οποίος οδηγώντας μοτοσυκλέτα, ενεπλάκη χθες βράδυ, σε τροχαία σύγκρουση.

Η σύγκρουση συνέβη γύρω στις 9μ.μ. χθες, στην οδό Γιάννου Κρανιδιώτη, στη Λεμεσό, όταν η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο 21χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, που οδηγούσε 19χρονος.

Από τη σύγκρουση ο 21χρονος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, για περαιτέρω νοσηλεία.

Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά τα αίτια της σύγκρουσης.

Σάββατο τροχαίων και τραυματισμών

Πέρα από το σοβαρότερο των περιστατικών, τα περιστατικά στο οδικό δίκτυο, δυστυχώς, είχαν την τιμητική τους το Σάββατο 15 Ιουνίου, καθώς άλλη τροχαία σύγκρουση οδήγησε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου μοτοσικλετιστή μετά από εμπλοκή σε τροχαίο ατύχημα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τουρίστας από την Ολλανδία, ενώ οδηγούσε την μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα του, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε μετωπικά με όχημα που οδηγούσε Ελληνοκύπρια στο οδικό δίκτυο κοντά στο στρατόπεδο της Κισσόνεργας.

Ο μοτοσικλετιστής διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο ΓΝ Πάφου, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία. Από περαιτέρω εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία διαφάνηκε ότι ο τουρίστας έφερε κράνος.

Εξάλλου, όχημα το οποίο οδηγούσε Ελληνοκύπρια με συνοδηγό αλλοδαπή σε σημείο του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Πάφου, παρά την Πέτρα του Ρωμιού και με κατεύθυνση τη Λεμεσό, ανατράπηκε κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, με αποτέλεσμα να τραυματισθούν οι επιβαίνουσες.

Οι δύο γυναίκες διακομίσθηκαν στο ΓΝ Πάφου, όπου σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό έφεραν ελαφρά τραύματα.

Τα αίτια των ατυχημάτων διερευνά η Τροχαία Πάφου .

Πηγή: ΚΥΠΕ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση