ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

Μεθυσμένος «σκαρφάλωσε» στο πεζοδρόμιο και κτύπησε παιδί

Με την όπισθεν έγινε το ατύχημα

Ένα νέο σοβαρό περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Πέμπτης 19/09 στην Λεμεσό, όταν μεθυσμένος οδηγός κτύπησε 9χρονο κορίτσι πάνω σε πεζοδρόμιο. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το ατύχημα έγινε με την όπισθεν, ενώ ευτύχημα είναι το ότι το κορίτσι δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Η Αστυνομία περιγράφει το συμβάν με μια αιχμηρή ανακοίνωσή της, για έλλειψη ορθής κουλτούρας και ανεύθυνη στάση οδηγών:

«Η έλλειψη ορθής κουλτούρας, σε ό,τι αφορά την οδική ασφάλεια, είναι κάτι που ταλανίζει τον τόπο μας αφού καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες παραβάσεων που οδηγούν σε σοβαρές ή θανατηφόρες τροχαίες συγκρούσεις. Αυτή η άποψη, δυστυχώς επιβεβαιώθηκε για ακόμα μία φορά χθες το απόγευμα, όταν εννιάχρονο κοριτσάκι διέτρεξε άμεσο κίνδυνο, λόγω της ανεύθυνης συμπεριφοράς ενός οδηγού.

Συγκεκριμένα, 56χρονος οδηγός, χθες γύρω στις 6 το απόγευμα στη Λεμεσό, κινήθηκε με όπισθεν ταχύτητα και ανέβηκε σε πεζοδρόμιο, με αποτέλεσμα να κτυπήσει και να τραυματίσει κοριτσάκι ηλικίας εννέα ετών. Η εννιάχρονη, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου ευτυχώς διαπιστώθηκε ότι δεν έφερε κάποιο σοβαρό τραυματισμό και αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών, απολύθηκε.

Ο 56χρονος υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό αλκοόλης με ένδειξη 105μg% αντί 22μg%, ενώ σε τελικό έλεγχο αρνήθηκε να δώσει ικανοποιητικό δείγμα εκπνοής και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση.

Ως Αστυνομία τονίζουμε για πολλοστή φορά ότι το οδικό δίκτυο χρειάζεται οδική συνείδηση, παιδεία και σεβασμό προς όλους τους χρήστες του, οι οποίοι έχουν το δικαίωμα της ασφαλούς διακίνησης στους Κυπριακούς δρόμους».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X