ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Με σκληρά ναρκωτικά πιάστηκαν 38χρονος και 34χρονη

Ηρωίνη και έκσταση μεταξύ άλλων

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας οδηγήθηκε σήμερα για έκδοση διατάγματος κράτησής του, 38χρονος, ο οποίος συνελήφθη χθες από μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

Το Δικαστήριο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε εναντίον του 38χρονου διάταγμα κράτησης για περίοδο επτά ημερών, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Στη σύλληψη του 38χρονου οδηγήθηκαν χθες το μεσημέρι μέλη της Αστυνομίας, όταν ανέκοψαν για έλεγχο το αυτοκίνητο που αυτός οδηγούσε στο δρόμο Μαζωτού – Κιτίου, με συνοδηγό 34χρονη.

Κατά τη διάρκεια έρευνας, εντός του αυτοκινήτου ανευρέθηκαν 12 τεμάχια αλουμινόχαρτου, εμποτισμένα με καφέ ουσία, που πιστεύεται ότι είναι ηρωίνη. Στο αυτοκίνητο επίσης ανευρέθηκαν ένας σπαστήρας, ο οποίος περιείχε φυτική ύλη κάνναβης, βάρους δύο περίπου γραμμαρίων και ένα χειροποίητο τσιγάρο, το οποίο περιείχε βιομηχανοποιημένο καπνό αναμειγμένο με κάνναβη.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του 38χρονου, όπου ανευρέθηκαν 21 γραμμάρια καφέ συμπαγούς ουσίας, ρητίνης κάνναβης, 45 χάπια έκσταση, 8 γραμμάρια ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης και μία ζυγαριά ακριβείας.

Έρευνα έγινε και στην κατοικία της 34χρονης, όπου δεν ανευρέθηκε οτιδήποτε το επιλήψιμο. Η 34χρονη, η οποία επίσης είχε συλληφθεί χθες, βάσει Δικαστικού εντάλματος, αφέθηκε ελεύθερη το μεσημέρι σήμερα.

Τις εξετάσεις συνεχίζει η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας).

Πηγή: Αστυνομία Κύπρου

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X