ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έρχονται ενισχύσεις στην «Κόκκινη Λίμνη»

Σηματοδοτήθηκαν νέοι στόχοι και αυξάνεται ο αριθμός των δυτών

Συνεχίστηκαν και το Σάββατο οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη, στο Μιτσερό, σε μια προσπάθεια να ανευρεθεί η τρίτη βαλίτσα εντός της οποίας πιστεύεται ότι βρίσκεται η σορός ενός ακόμη θύματος του καθ´ομολογία κατά συρροή δολοφόνου αλλοδαπών γυναικών και ανήλικων κοριτσιών.

Στην Κόκκινη Λίμνη βρίσκονταν από νωρίς το πρωί του Σαββάτου τα άτομα που συμμετέχουν στις έρευνες, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν με καταδύσεις δυτών. Παράλληλα θα γίνεται και έλεγχος σημείων εντός της λίμνης με τη χρήση ρομποτικής κάμερας.

Σηματοδοτήθηκαν νέοι στόχοι, με την βοήθεια του sonar, από λειτουργούς του Τμήματος Κτηματολογίου και Χωρομετρίας.

Κατά τις σημερινές έρευνες πραγματοποιήθηκαν δύο καταδύσεις, χωρίς, ωστόσο, να προκύψει οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Στην πρώτη κατάδυση, ο δύτης έλεγξε συγκεκριμένο σημείο ανατολικά της λίμνης, βάθους 10 μέτρων, και κατά στην δεύτερη, ο δύτης καταδύθηκε σε ανοίγματα νότια της λίμνης, βάθους 6 με 8 μέτρα.

Οι έρευνες θα συνεχιστούν αύριο το πρωί, στα νέα σημεία που σηματοδοτήθηκαν. Αύριο ενισχύεται η ομάδα των δυτών και με τέταρτο δύτη.

Οι χθεσινές έρευνες ολοκληρώθηκαν χωρίς οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Κατά τη χθεσινή τρίτη προσπάθεια του δύτη ανασύρθηκε μια στρατιωτική θήκη βλήματος, η οποία όπως φαίνεται δεν σχετίζεται με την υπόθεση.

Το έργο των μελών που επιχειρούν στην Κόκκινη Λίμνη δεν βοηθούν, εκτός από τους τόνους λάσπης, και τα διάφορα αντικείμενα που βρίσκονται πεταμένα μέσα στη λίμνη.

Στις έρευνες συμμετέχουν η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η ιδιωτική εταιρεία Brasal Marine Services Cy, η Αστυνομία και η Χωρομετρία, ενώ τις προηγούμενες ημέρες συμμετείχε και το ΚΣΕΔ.

Στον χώρο όπου διεξάγονται οι έρευνες υπάρχει καθημερινά και ασθενοφόρο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση