ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μάχη για τη ζωή δίνει ο 17χρονος Χρίστος - «Πάντα ήσουν μαχητής» (vid)

Eίχε τροχαίο ατύχημα με τη μοτοσικλέτα του τη Μεγάλη Παρασκευή

24news team

Σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής ο 17χρονος Χρίστος στην οδό Αναστάση Μανώλη στο Ξυλοφάγου.

Κάτω από συνθήκες οι οποίες διερευνώνται, ενώ 17χρονος μοτοσικλετιστής οδηγούσε από το κέντρο του χωριού με κατεύθυνση τον πρώην αστυνομικό σταθμό Ξυλοφάγου, συγκρούστηκε με όχημα το οποίο κινείτο στην ίδια κατεύθυνση και επιχειρούσε δεξιά στροφή σύμφωνα με την πορεία του. Από την σύγκρουση ο 17χρόνος εκσφενδονίστηκε στην άσφαλτο και συγκρούστηκε με όχημα.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε πολλαπλές εσωτερικές αιμορραγίες και εισήχθη άμεσα στο χειρουργείο. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως πολύ σοβαρή. Στον 72χρόνο οδηγό του οχήματος διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ με μηδενική ένδειξη.

Ο 17χρονος Χρίστος εξακολουθεί να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Ο Εφραίμ Χρίστου έγραψε ένα συγκινητικό ποίημα για τον νεαρό θέλοντας να ευχηθεί δύναμη στη δοκιμασία που έχει να αντιμετωπίσει.

Δείτε το video

¨

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση