ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτός είναι ο Άγγελος που εξαφανίστηκε - Οδηγούσε το φλεγόμενο όχημα

Mπορείτε να βοηθήσετε;

24news team

Φωτογραφία και τα στοιχεία άντρα ηλικίας 31 ετών, ο οποίος ελλείπει από την κατοικία του και για τον οποίο έχουν εγερθεί υπόνοιες ότι είναι θύμα απαγωγής, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον Άγγελο Περικλέους, ημερομηνία γέννησης 10/10/1991, κάτοικο Λεμεσού, ο οποίος ελλείπει από το απόγευμα (18:43) της Πέμπτης, 20 Απριλίου, 2023.

Ο 31χρονος περιγράφεται ως ύψους 1.60μ. περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης, με κοντά μαύρα μαλλιά και μούσι.

Φέρει τατουάζ στο δεξί χέρι, από το σημείο του ώμου μέχρι τον αγκώνα, καθώς και τατουάζ σε σχήμα κορώνας και μούσι, στον καρπό του αριστερού του χεριού.

Κατά την αναχώρηση του φορούσε μαύρη κοντομάνικη φανέλα, μαύρο παντελόνι και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στον αριθμό τηλέφωνο 25-805057, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Υπενθυμίζεται πως, γύρω στις 08:45 το πρωί της Παρασκευής εντοπίστηκε καμένο όχημα στο πεδίο βολής Παλαιομέτοχου. Από την πυρκαγιά το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία για εξετάσεις.

Για την υπόθεση οι Αρχές προχώρησαν στην έκδοση εντάλματος σύλληψης εναντίον 25χρονου, ο οποίος φαίνεται να σχετίζεται με την εξαφάνιση του 31χρονου και το καμένο όχημα που εντοπίστηκε στο Παλαιομέτοχο.

Με βάση τα τελευταία στοιχεία που έχουν στην κατοχή τους οι Αρχές διερευνάται το ενδεχόμενο απαγωγής με σκοπό τον φόνο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X