ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μαχαιρώματα στη Λεμεσό - Σύλληψη 23χρονου

Καταζητούνται δυο ακόμη πρόσωπα

ΚΥΠΕ

Στη σύλληψη ενός 23χρονου προχώρησε το ΤΑΕ Λεμεσού, σε σχέση με την υπόθεση επίθεσης με μαχαίρια εναντίον τεσσάρων προσώπων, τρεις εκ των οποίων τραυματίστηκαν. Καταζητούνται δυο ακόμη πρόσωπα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο πλαίσιο των εξετάσεων προέκυψε μαρτυρία εναντίον 23χρονου, 22χρονου και 19χρονου, εναντίον των οποίων εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης. Ο 23χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη νωρίτερα σήμερα, ενώ οι άλλοι δυο δεν εντοπίστηκαν και καταζητούνται.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στη 1:30 τα ξημερώματα, όταν τέσσερις αιτητές πολιτικού ασύλου, 20, 21, 24 και 35 χρόνων, δέχθηκαν επίθεση από ομάδα αγνώστων, πλησίον ξενοδοχείου της τουριστικής περιοχής, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις εξ αυτών.

Στο ΓΝ Λεμεσού, όπου μεταφέρθηκαν οι τρεις τραυματίες, διαπιστώθηκε πως ο 20χρονος έφερε θλαστικά τραύματα στον αριστερό βραχίονα, στον αριστερό μηρό, στο κεφάλι και στον κορμό και κρατήθηκε για νοσηλεία.

Σοβαρότερη κρίνεται η κατάσταση της υγείας του 35χρονου, ο οποίος φέρει θλαστικά τραύματα στην περιοχή του θώρακα, ενώ ο 21χρονος, που έφερε εκδορές στον αριστερό βραχίονα έτυχε των Πρώτων Βοηθειών και απολύθηκε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση