ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μαχαιρώματα για τα σπαρτά ... 5 άτομα στο νοσοκομείο

Άγριος καβγάς για καταστροφή σπαρτών από ζώα

Πέντε πρόσωπα μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου έπειτα από μεταξύ τους συμπλοκή, με αιτία του καυγά την καταστροφή σπαρτών από ζώα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χτες νωρίς το απόγευμα καταγγέλθηκε στον αστυνομικό σταθμό Κουκλιών από 28χρονο από την Αλβανία και τον Ε/κ πεθερό του ηλικίας 71 ετών ότι ένας 56χρονος, η σύζυγος του 51 ετών και ο γιος τους 26 ετών όλοι Ε/κ, τους επιτέθηκαν και τους κτύπησαν διότι ο 28χρονος και ο 71χρονος διαμαρτυρήθηκαν ότι τα ζώα τους εισέρχονται στην περιουσία τους και καταστρέφουν τα σπαρτά τους.

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση τραυματισμού, συνωμοσίας και επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης παράπονο υπέβαλαν και τα άλλα τρία πρόσωπα, ο 56χρονος, η 51χρονη και ο 26χρονος γιος τους ότι δέχτηκαν επίθεση από τα άλλα δύο πρόσωπα δηλαδή τον 28χρονο και τον πεθερό τους.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου κρατήθηκαν για νοσηλεία στον ορθοπεδικό και παθολογικό θάλαμο ο 71χρονος, και ο 28χρονος αντίστοιχα. Ο 71χρονος φέρει τραύμα από μαχαίρι και ο 28χρονος τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματος του.

Επίσης στο νοσοκομείο κρατήθηκε ο 26χρονος γιος της οικογένειας αφού σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό φέρει μώλωπα στο δεξί μάτι.

Τα υπόλοιπα δύο πρόσωπα, οι γονείς δηλαδή του 26χρονου, έλαβαν εξιτήριο αφού έτυχαν τον πρώτων βοηθειών .

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση