ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μαρτυρία σοκ - «Είδα τον δράστη σε εγκαταλελειμμένο κτήριο με δύο ανήλικα»

Η μαρτυρία που οδήγησε στην επ' αυτοφώρω σύλληψη του 52χρονου

«Τον είδα μέσα στο εγκαταλελειμμένο κτίριο με δυο ανήλικα. Άμεσα ενημέρωσα την αστυνομία». Η μαρτυρία ενός άνδρα ήταν αρκετή για να εντοπιστεί ο 52χρονος Ιωάννης Μπεκρής να ασελγεί σε δυο ανήλικους μέσα σε ένα άδειο κτίριο στον Πειραιά, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr.

Σύμφωνα με τη δικογραφία της υπόθεσης ο δράστης είχε κατηγορηθεί ξανά στο παρελθόν για αντίστοιχες πράξεις. Τα θύματα του ήταν δυο επίσης άστεγα παιδιά. «Τον είδα να πειράζει τα παιδιά», φέρεται να κατέθεσε ο άνδρας ο οποίος είδε τον δράστη της στιγμή της ασέλγειας. Όπως λένε πληροφορίες ο 52χρονος μάζευε αρκετά πράγματα στο εγκαταλελειμμένο κτίριο στον Πειραιά και μπαινόβγαινε αρκετά το τελευταίο διάστημα, με αποτέλεσμα να έχουν παρατηρήσει τις κινήσεις του αρκετοί πολίτες.

«Η δημοσιοποίηση της φωτογραφίας, χρονικής διάρκειας μέχρι 24-3-2021, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας της κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική του δράση, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων σε βάρος απροσδιόριστου εισέτι αριθμού ανηλίκων παθόντων, καθώς και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε», ανέφερε σε ανακοίνωση της η ΕΛΑΣ και συνέχισε: «Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας».

 

Σε κακή ψυχολογικοί κατάσταση οι ανήλικοι

Οι ανήλικοι, σύμφωνα με τη μαρτυρία που έφτασε στην αστυνομία, ήταν σε αρκετά κακή κατάσταση. Τα δυο παιδιά οδηγήθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες σε ειδικούς ψυχολόγους προκειμένου να εξεταστούν και όταν είναι έτοιμα να δώσουν κατάθεση. Ο δράστης ο οποίος συνελήφθη από την υποδιεύθυνση προστασίας ανηλίκων ήταν σε κακή κατάσταση και ρακένδυτος. «Βλέπαμε ανθρώπους να μπαίνουν και να βγαίνουν στο συγκεκριμένο κτήριο», είπαν άνθρωποι από τη γειτονιά που μίλησαν στο protothema.gr.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X