ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ληστεία - Μαμούθ: «Ό,τι έχω να πω, θα το πω στο Δικαστήριο»

Συνεχίζει να καταζητείται ένα πρόσωπο

24news team

Για οκτώ ημέρες στο κελί θα βρίσκεται ο 40χρονος που συνελήφθη για την ληστεία - μαμούθ που διαπράχθηκε σε οικία στην Επαρχία Λεμεσού και συγκεκριμένα στην Επισκοπή.  Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο δημοσίευμά μας, ο 40χρονος Κύπριος από την Πάφο παρουσιάστηκε οικειοθελώς στο ΤΑΕ Λεμεσού και με την συνοδεία του δικηγόρου του, παραδόθηκε στις Αρχές. Μετά την σύλληψή του, οδηγήθηκε ενώπιον Δικαστηρίου για εξασφάλιση διατάγματος προσωποκράτησής του.


Ληστεία - Μαμούθ: Πήγε μόνος στο ΤΑΕ ο Κύπριος που καταζητείτο


Ο ύποπτος κλήθηκε σε ανακριτική κατάθεση, ωστόσο δεν φάνηκε να συνεργάζεται με τις Αρχές. Σε όσες ερωτήσεις του έγιναν αυτός φέρεται να απαντούσε: «Ό,τι έχω να πω, θα το πω στο Δικαστήριο».

Πάντως, σύμφωνα με όσα ακούστηκαν ενώπιον Δικαστηρίου, ο 40χρονος ύποπτος συνδέθηκε με την υπόθεση έπειτα από επιστημονικές εξετάσεις που έγιναν στα τεκμήρια που παραλήφθηκαν από την σκηνή. Σε ένα από τα τεκμήρια απομονώθηκε γενετικό υλικό το οποίο διαπιστώθηκε ότι ανήκει στον 40χρονο Κύπριο.

Καταζητείται ακόμα ένας:

Η Αστυνομία συνεχίζει να καταζητεί τον Φώτη Ιορδάνους, 23 χρόνων, από Λεμεσό. Εναντίον του 23χρονου προέκυψε γραπτή μαρτυρία που τον εμπλέκει στην υπόθεση. Επίσης, υπάρχει μαρτυρία στα χέρια των ανακριτών ότι ο 40χρονος καιο 23χρονος γνωρίζονταν μεταξύ τους και έχουν σχέση. 

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στον τηλεφωνικό αριθμό 25-805057 ή με τον Αστυνομικό Σταθμό Επισκοπής στον τηλεφωνικό αριθμό 25-805685 ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Η ληστεία- μαμούθ και η νέα… μόδα!

Υπόθεση εμπρησμού και διάρρηξης κατοικίας και κλοπής διερευνά η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 11.30μ.μ. της 26ης Δεκεμβρίου 2020, ξέσπασε φωτιά σε κατοικία ιδιοκτησία 46χρονου, η οποία βρίσκεται στην επαρχία Λεμεσού.

Για την κατάσβεση της φωτιάς συνέβαλαν πυροσβεστικά οχήματα της Κυπριακής Δημοκρατίας και των Βρετανικών Βάσεων, ενώ προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στην κατοικία και στο όχημα του ιδιοκτήτη.

Από εξετάσεις που έγιναν στη σκηνή, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για κακόβουλη ενέργεια. Επίσης, διαπιστώθηκε ότι της φωτιάς προηγήθηκε διάρρηξη, όπου κλάπηκε ένα χρηματοκιβώτιο που περιείχε το χρηματικό ποσό των 180 χιλιάδων ευρώ, διάφορα χρυσαφικά, καθώς και δύο ρολόγια συνολικής αξίας 30.000 ευρώ.

Σημειώνεται ότι λίγες ημέρες αργότερα, διαπράχθηκε διάρρηξη και κλοπή σε οικία στα Κάτω Πολεμίδια ενώ στην συνέχεια τέθηκε φωτιά σε αυτό. Ο ιδιοκτήτης απουσίαζε και αυτός στο εξωτερικό. Η Αστυνομία, διερευνούσε σύνδεση των περιστατικών ή νέα… μόδα των εγκληματικών στοιχείων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24news team

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση