ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λιποθύμησε στο άκουσμα της απόφασης η μητέρα που «έσφαξε» τον 7χρονο στα κατεχόμενα

Παραμένει υπό κράτηση

Ανανεώθηκε για άλλες εφτά ημέρες το διάταγμα κράτησης της μητέρας του 7χρονου Ερτζιάν, σύμφωνα με την "Κίπρις Πόστασι", που σημειώνει ότι μετά την απόφαση για ανανέωση της κράτησής της η μητέρα λιποθύμησε.

Όπως αναφέρεται, ισχυρή «αστυνομική» δύναμη συνόδευε την μητέρα Μπιλγκέ Λορντ κατά την έξοδό της από το «δικαστήριο», η οποία αντιμετωπίζει την κατηγορία της εκούσιας ανθρωποκτονίας.

Στις εξελίξεις για τη συγκεκριμένη υπόθεση αναφέρονται και σήμερα πρωτοσέλιδα οι τουρκοκυπριακές εφημερίδες, προβάλλοντας διάφορους ισχυρισμούς για τα όσα προηγήθηκαν του θανάτου του παιδιού.

Διαβάστε επίσης: Παιδοκτόνος Κιόνελι: Τον μαχαίρωσε το βράδυ, δεν ξεψύχησε και τον ξαναμαχαίρωσε το πρωί (Pics)

Η μητέρα μεταφέρθηκε χθες σε ψυχιατρική κλινική όπου εξετάστηκε από ομάδα ψυχιάτρων αλλά το πόρισμα της εξέτασης δεν δόθηκε στη δημοσιότητα.

Αναφέρεται ακόμα ότι λήφθηκαν δείγματα από τη σορό του 7χρονου αλλά και από την ίδια την μητέρα, τα οποία θα σταλούν στην Τουρκία για εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι η 36χρονη Μπιλγκέ Λορντ Κουντουρατζί συνελήφθη την Κυριακή ως ύποπτη για τη δολοφονία του 7χρονου γιου της Ερτζιάν Καγιά, στο διαμέρισμά τους στο Κιόνελι.

Σημερινή ανακοίνωση της "αστυνομίας" διαψεύδει ισχυρισμούς που είδαν το φως της δημοσιότητας ότι η μητέρα έδωσε χάπια στο παιδί, τονίζοντας ότι ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί οι επιστημονικές αναλύσεις.

Η «αστυνομία» διαψεύδει επίσης τα όσα αναφέρθηκαν στον Τύπο για τηλεφωνική επικοινωνία της μητέρας με τον πατέρα την Κυριακή και καλεί τα ΜΜΕ να είναι προσεκτικά στη μετάδοση πληροφοριών για την υπόθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X