ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λευκωσία: Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί από τις 25 Αυγούστου

Η ανακοίνωση του Δήμου Λευκωσίας

ΚΥΠΕ

Οι οδοί Αχιλλέως και Άρεως (το τμήμα από την οδό Ονησίλου μέχρι την οδό Ξάθνης Ξενιέρου) θα παραμείνουν κλειστοί από την Πέμπτη 25 Αυγούστου και για δύο μήνες λόγω συνέχισης του έργου «Αντιπλημμυρικά Έργα σε οδούς της Παλιάς Λευκωσίας», για σκοπούς τοποθέτησης νέου δικτύου οχετού όμβριων υδάτων, αποχετευτικού και εργασίες ανακατασκευής πεζοδρομίων και οδοστρώματος.

Όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Λευκωσίας, από την οδό Τρικούπη δεν θα επιτρέπεται η αριστερή στροφή προς την οδό Αχιλλέως, ενώ η κυκλοφορία προς την οδό Ξάνθης Ξενιέρου θα συνεχιστεί κανονικά. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα γίνουν για την εξυπηρέτηση των κατοίκων, εργαζομένων και διερχομένων χωρίζονται σε δυο φάσεις καθώς για το διάστημα από 25/8/2022 μέχρι και 10/9/2022 είναι ακόμα υπό κατασκευή το τμήμα της οδού Άρεως Α΄ φάση από την οδό Τρικούπη μέχρι και την οδό Ονησίλου.

Περαιτέρω ο Δήμος Λευκωσίας απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση. Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X