ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λευκωσία: «Έσβησε» δίπλα στην γυναίκα του μέσα στο σκοτάδι

Σειρά λαθών, προκάλεσαν τη νέα τραγωδία στην άσφαλτο

Νέα τραγωδία μέσα σε λιγότερα από 24 ώρες, σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (7/5) στην Λευκωσία.

Την Τετάρτη (6/5) άφησε τη τελευταία του πνοή στην άσφαλτο ο 62χρονος Παναγιώτης Καρανικόλα, ο οποίος έχασε τον έλεγχο της μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτας του, στην έξοδο προς Μουταγιάκα, του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού, ενώ την Πέμπτη (7/5) απεβίωσε μετά από τροχαίο ο 62χρονος Σωκράτης Χριστοδούλου.

Συγκεκριμένα, η νέα τραγωδία σημειώθηκε στην οδό Ιδαλίου, περιοχή Καλλιθέας με κατεύθυνση από Καλλιθέα προς Λατσιά, όπου ο 62χρονος κινείτο πεζός μαζί με την 60χρονη σύζυγό του, όταν όχημα που οδηγείτο από 70χρονο και είχε συνοδηγό την σύζυγό του, κτύπησε και παρέσυρε τους δυο πεζούς.


Νέα τραγωδία στην άσφαλτο - Νεκρός ο 62χρονος Σωκράτης


Σύμφωνα με όσα προέκυψαν από τις εξετάσεις της Τροχαίας στο σημείο, το ανδρόγυνο που κινείτο πεζό, περπατούσε σε σημείο του δρόμου που δεν υπήρχε ούτε πεζοδρόμιο, ούτε φωτισμός. Μάλιστα, τα δύο πρόσωπα, σύμφωνα με την Αστυνομία, φορούσαν ρούχα σκούρου χρώματος, ενώ κινούνταν στην ίδια κατεύθυνση όπως και το όχημα του 70χρονου.

Δυστυχώς, ο 62χρονος Σωκράτης, υπέκυψε στα τραύματα που του προκλήθηκαν από την σύγκρουση με το όχημα, ενώ η σύζυγός του, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, εκτός κινδύνου.

Στον οδηγό του οχήματος έγινε προκαταρτική εξέταση αλκοόλης με μηδενική ένδειξη. Ο οδηγός συνελήφθη και αφού ανακρίθηκε αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

Η Τροχαία αναμένεται να εξετάσει το ενδεχόμενο ο οδηγός του οχήματος να κινείτο με ταχύτητα πέραν του επιτρεπόμενου ορίου.

Τις εξετάσεις συνεχίζει η Τροχαία Λευκωσίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X