ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λεμεσός: Στο κελί για το το ροζ βίντεο - Σε μπελάδες γυναίκα

Της ζητούσαν 250 ευρώ

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εξέδωσε σήμερα διάταγμα οκταήμερης κράτησης εναντίον δύο προσώπων, που συνελήφθησαν, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, απαίτησης χρημάτων με απειλές και αδικημάτων κατά παράβαση του Νόμου περί Προσωπικών Δεδομένων.

Πρόκειται για ένα 22χρονο και ένα 25χρονο, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες, μετά από καταγγελία γυναίκας κατοίκου Λεμεσού. Σύμφωνα με την παραπονούμενη, μεταξύ των ημερομηνιών 15 Δεκεμβρίου, 2018 και χθες, 3 Φεβρουαρίου, 2019, οι δύο νεαροί φέρονται να της ζητούσαν χρήματα με απειλές, με αποτέλεσμα να της αποσπάσουν το χρηματικό ποσό των €250.

Νωρίτερα:

Υπό την απειλή δημοσίευσης καυτών προσωπικών της στιγμών, δύο άντρες, 22 και 25 ετών, στην Λεμεσό απειλούσαν γυναίκα, από την οποία κατάφεραν να αποσπάσουν χρηματικό ποσό.


Έσπασε το «φράγμα» των 200km/h στον αυτοκινητόδρομο


Σύμφωνα με την καταγγελία, μεταξύ των ημερομηνιών 15/12/2018 και 3/2/2019, οι εν λόγω άντρες, αλλοδαποί, απείλησαν άλλη αλλοδαπή γυναίκα ότι θα δημοσίευαν βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου της ίδιας, εάν δεν τους κατέβαλλε το ποσό των 1200 ευρώ και αν δεν ερχόταν σε σεξουαλική επαφή μαζί τους. Υπό την πιο πάνω απειλή, κατάφεραν να της αποσπάσουν το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ.


Έρχονται σκόνη, βροχές και καταιγίδες


Μετά την καταγγελία της γυναίκας, οι δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν και αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, της απαίτησης χρημάτων με απειλές και κατηγορίες σε σχέση με τα αδικήματα κατά παράβαση του Νόμου Περί Προσωπικών Δεδομένων.

Η υπόθεση διερευνάται από την Αστυνομία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση