ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θανατηφόρο Λεμεσού: Τα «στολίδια» της τραγωδίας (pics)

Τι καταγγέλλει πολίτης

Σε μία σοβαρή καταγγελία προέβη πολίτης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Μετά το φοβερό θανατηφόρο που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 24 Αυγούστου στον δρόμο Καντού-Σουνίου, της Επαρχίας Λεμεσού, αυτός δεν έχει καθαριστεί όπως θα έπρεπε.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει, στο συγκεκριμένο σημείο απέμειναν κορδέλες της Αστυνομίας, γάντια ακόμα και συντρίμμια από τα εμπλεκόμενα οχήματα του δυστυχήματος.

Στην εν λόγω δημοσίευση αναφέρει επίσης ότι στον συγκεκριμένο δρόμο έχουν παραμείνει λάδια, χημικά και ξεραμένα αίματα.

Αυτούσια η καταγγελία όπως την ανάρτησε ο ίδιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης 

«ΚΑΝΤΟΥ - ΣΟΥΝΙ, ΕΠΑΡΧΙΑ ΛΕΜΕΣΟΥ

Το τροχαίο έγινε στις 24/8/2019 το βράδυ και ο δρόμος άνοιξε το πρωί της Κυριακής 25/8/2019 στις 10:00, άρα παραδόθηκε ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ.

Τα αποτελέσματα τα διαβάσαμε δυστυχώς όλοι, ένας νεκρός και τραυματίες εκ των οποίων και δύο πολύ σοβαρά.

Σήμερα 28/8/2019 μεσημέρι, σταμάτησα να βγάλω αυτές τις φωτογραφίες, μια και περνάω καθημερινά 4 φορές από το συγκεκριμένο σημείο.

Δεν θα αναφερθώ στα σπασμένα ανταλλακτικά που είναι διασκορπισμένα και στις δύο μεριές του δρόμου στο σημείο του ατυχήματος, ούτε στις πλαστικές κορδέλες της αστυνομίας, ούτε στα μολυσμένα γάντια των διασωστών, θλιβερά απομεινάρια μιας τραγικής ιστορίας.

Δεν αναρωτιέμαι αν και σε ποιόν Κοινοτάρχη είναι μέρος ευθύνης για να καθαριστεί το σημείο, σίγουρα θα το βρούνε και θα το κάνουν, αργά ή γρήγορα.

Κάποιος θα διαμαρτυρηθεί.

ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΜΕ ΛΑΔΙΑ, ΧΗΜΙΚΑ, ΞΕΡΑΜΕΝΑ ΑΙΜΑΤΑ, ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΧΑΛΙΚΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ ΣΩΣΤΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.

ΣΤΑΘΗΚΑΜΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΡΕΞΕ.

ΑΝ ΒΡΕΞΕΙ;

ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ;

Ατράνταχτες οι αποδείξεις από τις σημερινές φωτογραφίες που τραβήχτηκαν περίπου στις 12.45 από εμένα προσωπικά.

Τελειώνοντας σας δηλώνω ότι όποιος αρμόδιος ορίσει ημερομηνία και ώρα για να καθαριστεί με ασφάλεια ο δρόμος (κλείσιμο δρόμου προσωρινά, πλύσιμο από Πυροσβεστική με νερό και κατάλληλους διαλύτες χημικών, μάζεμα σπασμένων ανταλλακτικών, άχρηστων πλαστικών χωροθέτησης/σήμανσης της Αστυνομίας) θέτω τον εαυτό μου και μέλη της οικογενείας μου στην διάθεσή του για να βοηθήσουμε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΩΡΑ ΤΟΥ 24ωρου.

Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας»

Έτσι σημειώθηκε η τραγωδία

Συνολικά πέντε αυτοκίνητα ενεπλάκησαν σε νέο τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 24/6, στο δρόμο Καντού-Σουνίου, της Επαρχίας Λεμεσού, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 75χρονος Σάββας Χαραλάμπους και να τραυματιστούν άλλα πέντε πρόσωπα, δυο εκ των οποίων σοβαρά.

Ήταν λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ, όταν σημειώθηκε σφοδρή σύγκρουση των οχημάτων, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την τροχαία, ενώ κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για απεγκλωβισμό των προσώπων που επέβαιναν σε τρία από τα εμπλεκόμενα οχήματα.

Ασθενοφόρα μετέφεραν τους τραυματίες στο Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του 75χρονου Σάββα Χαραλάμπους, από το Άρσος - κάτοικου Λεμεσού, ενώ σοβαρά τραύματα φέρουν οι οδηγοί δυο οχημάτων.

Από τη σύγκρουση, το πρώτο αυτοκίνητο περιστράφηκε και ακινητοποιήθηκε στο δρόμο, το δεύτερο ακινητοποιήθηκε σε χαντάκι βάθους ενός περίπου μέτρου, αφού προηγουμένως ανατράπηκε, ενώ τα αυτοκίνητα τρία και τέσσερα ακινητοποιήθηκαν στο παγκέτο του δρόμου. Επίσης, πέμπτο διερχόμενο αυτοκίνητο, συγκρούστηκε με ένα εκ των πιο πάνω οχημάτων, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί επίσης στον δρόμο.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση