ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λεμεσός: Πήγαν για κούρεμα και έφυγαν με... πρόστιμο

Οι καταγγελίες της Αστυνομίας

24news team

Σε 21 καταγγελίες πολιτών και 3 υπεύθυνων υποστατικών προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο, στο πλαίσιο των ελέγχων για την εφαρμογή των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του κλάδου επικοινωνίας της Αστυνομίας, κατά το τελευταίο 24ωρο που ολοκληρώθηκε στις 06:00 τη Δευτέρα, διενεργήθηκαν 3.078 έλεγχοι σε όλη την ελεύθερη Κύπρο.

Στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 1.598 έλεγχοι από τους οποίους προέκυψαν 4 καταγγελίες πολιτών, στη Λεμεσό διενεργήθηκαν 236 έλεγχοι με 2 καταγγελίες υποστατικών και 8 πολιτών, στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 394 έλεγχοι με 4 καταγγελίες πολιτών, στην Πάφο διενεργήθηκαν 105 με 2 καταγγελίες πολιτών και ενός υποστατικού, στην Αμμόχωστο μετά από 394 ελέγχους καταγγέλθηκαν 3 πολίτες, ενώ στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 148 έλεγχοι χωρίς να προκύψουν καταγγελίες.

Συγκεκριμένα,

Στη Λεμεσό, καταγγέλθηκε κουρείο για υπεράριθμους πελάτες, για πελάτες και υπεύθυνο που δεν είχαν στην κατοχή τους safepass και του επιβλήθηκε πρόστιμο1500 ευρώ.

Καταγγέλθηκε επίσης πρακτορείο στοιχημάτων στη Λεμεσό για θαμώνες χωρίς safepass το οποίο πληρώνει πρόστιμο 750 ευρώ.

Στην Πάφο καταγγέλθηκε φαστφουντάδικο για πελάτες και υπάλληλο χωρίς μάσκα, με πρόστιμο 500 ευρώ.

Το Τμήμα Τροχαίας πραγματοποίησε 197 ελέγχους χωρίς να υπάρξουν καταγγελίες, ενώ η Λιμενική Αστυνομία πραγματοποίησε 6 ελέγχους επίσης χωρίς καταγγελίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X