ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λεμεσός - Νεαρός επιτέθηκε και λήστεψε πατέρα και κόρη

Μαρτυρία «έκαψε» 26χρονο - Στο κελί για οκτώ μέρες

Διάταγμα 8ήμερης προσωποκράτησης εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 26χρονου Σύρου, ο οποίος φέρεται ως το πρόσωπο που χθες επιτέθηκε σε 60χρονο και 35χρονη, επίσης από τη Συρία, αποσπώντας ένα κινητό τηλέφωνο και μια τσάντα, ενώ προκάλεσε ζημιές σε περιουσία των θυμάτων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 15:30, στην οδό Αγίου Ανδρέου, όταν άγνωστο πρόσωπο επιτέθηκε με γροθιές σε 60χρονο καταστηματάρχη της περιοχής και στη θυγατέρα του, αποσπώντας της το κινητό της τηλέφωνο, αξίας 300 ευρώ.

Ο δράστης τράπηκε σε φυγή, αφού προηγουμένως έκλεψε από το σταθμευμένο αυτοκίνητο του 60χρονου, τη τσάντα της 35χρονης και αφού προκάλεσε ζημιά στο κατάστημα, σπάζοντας το τζάμι της πόρτας εισόδου.

Πολίτης που βρισκόταν στην περιοχή ανέκοψε τον δράστη, αποσπώντας του τη τσάντα της γυναίκας, ωστόσο ο ίδιος κατάφερε να διαφύγει.

Τα θύματα μετέβησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ότι έφεραν εκδορές σε διάφορα σημεία του σώματος τους και αφού έτυχαν περίθαλψης έλαβαν εξιτήριο.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, από μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 26χρονου και εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης του, δυνάμει του οποίου συνελήφθη μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα.

Το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον του δικαστηρίου, το οποίο διέταξε την 8ήμερη προσωποκράτηση του, σε σχέση με αδικήματα που αφορούν ληστεία, επίθεση με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και πρόκληση κακόβουλης ζημιάς σε περιουσία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X