ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τραγωδία Λεμεσού: Για ανθρωποκτονία ο 50χρονος οδηγός

Επανασυλλαβάνεται εντός της ημέρας

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού μεταβαίνουν μέλη της Αστυνομίας για να προχωρήσουν στην επανασύλληψη του 50χρονου Ρώσου οδηγού, που παρέσυρε στον θάνατο τον 27χρονο Παναγιώτη Χριστοφόρου.

Στο δωμάτιο όπου νοσηλεύεται ο 50χρονος αναμένεται να πραγματοποιηθεί η διαδικασία προσωποκράτησής του, με την Αστυνομία να αιτείται 8 ημέρες, ώστε να γίνουν οι απαιτούμενες έρευνες και εξετάσεις.


 Μετατρέπουν τα αυτοκίνητά τους σε εν κινήσει φονικά όπλα…


Σημειώνεται ότι αρχικά ο 50χρονος είχε συλληφθεί για  πρόκληση θανάτου εξ αμελείας, ενώ το ένταλμα που εκτελείται την Παρασκευή (29/11), αφορά το αδίκημα της ανθρωποκτονίας.

Θυμίζουμε ο 50χρονος οδηγός από την Ρωσία, ο οποίος οδηγούσε μεθυσμένος και φέρεται να προκάλεσε την μοιραία σύγκρουση, νοσηλεύεται σοβαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, υπέστη κάταγμα σπονδύλου, θλάσεις στο κεφάλι και διάφορα άλλα κτυπήματα στο σώμα του, ωστόσο δεν κινδυνεύει η ζωή του.


Θρήνος για τον άτυχο Παναγιώτη – Καταλείπει ανήλικο παιδί (pics)


Σημειώνεται ότι νοσηλεύεται στο Χειρουργικό Τμήμα του Γεν. Νοσοκομείου Λεμεσού.

Η Τροχαία έχει ήδη προχωρήσει στις πρώτες εξετάσεις, στην σκηνή όπου σημειώθηκε η τραγωδία και αξίζει να αναφερθεί ότι δεν έχει εντοπιστεί ίχνος φρεναρίσματος από το όχημα του 50χρονου, πριν την σύγκρουση.

Ανάμεσα σε άλλα, η Τροχαία αναμένεται να εξετάσει και το μαύρο κουτί του οχήματος του 50χρονου, το οποίο εκτιμάται ότι θα δώσει αρκετές απαντήσεις. 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

<