ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λεμεσός: Έσπασε η σανίδα του και χάθηκε - Πού τον εντόπισαν

Άμεση η επέμβαση των ναυαγοσωστών

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε σήμερα στις 14:30 το μεσημέρι, της Δευτέρα 10/8 στην περιοχή Lady's mile στην Λεμεσό.

Σύμφωνα με την ανάρτηση της Ναυαγοσωστικής Μονάδας Λεμεσού, άντρας έκανε wind surfing και χάθηκαν τα ίχνη του με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν οι ναυαγοσώστες.

Αυτούσια η ανάρτηση

«Σε επεισόδιο με Άνδρα γύρω στα 40 ετών στο ΛΕΜ 17 στη περιοχή Lady's mile ανταποκρίθηκαν οι Ναυαγοσώστες μας σήμερα γύρω στις 14.30.
Συγκεκριμένα μετά από αρκετή ώρα κατά την οποία ο άνδρας βρισκόταν στο νερό με το wind surfing χάθηκαν τα ίχνη του . Ενημερώθηκαν οι Ναυαγοσώστες μας και σε αναζήτηση τον εντόπισαν σε μεγάλη απόσταση από την Ακτή, γύρω στα δύο χιλιόμετρα να βρίσκεται μέσα σε σημαδούρα σήμανσης της περιοχής των Βρετανικών Βάσεων.

Άμεσος με το jet ski ανταποκρίθηκαν, κατέφθασαν στο σημείο, μπήκαν στο νερό, ανέβασαν τον Άνδρα στο Jet ski και τον μετέφεραν στην ακτή κατά πονεμένο λόγω της κούρασης που προήλθε αφού έμεινε χωρίς εξοπλισμό και χωρίς το board του το οποίο είχε σπάσει.
Ανταποκρίθηκε και η Λιμενική των Βρετανικών Βάσεων τους οποίους και ευχαριστούμε και περισυλεξαν όλο τον εξοπλισμό σε πολύ μεγάλη απόσταση από την Ακτή.

Συγχαρητήρια στους Ναυαγοσώστες μας που πρόλαβαν τα χειρότερα σε πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες λόγω των πολύ δυνατών ανέμων που πνέουν στη περιοχή.

Ναυαγοσωστικη Μονάδα Λεμεσού».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X