ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λεμεσός: «Έπεσαν» τα πρώτα εξώδικα για… φουκούδες!

Εντοπίστηκαν δύο υποστατικά να… παρανομούν

24news team

Ομαλά φαίνονται να κυλούν όλα στη Λεμεσό, τουλάχιστον μέχρι τις 12:30 το μεσημέρι της Τσικνοπέμπτης, παρά τους φόβους για εκδηλώσεις και συναθροίσεις προσώπων, λόγω ημέρας.

Αυτό ανέφερε στο 24news ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, Μαρίνος Βασιλείου.

Ωστόσο, από τους ελέγχους της Δύναμης, σε συνεργασία με την Εθνική Φρουρά και τελωνειακών λειτουργών, προέκυψαν οι πρώτες καταγγελίες για άναμμα φουκούδων σε πεζοδρόμια!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία η πρώτη καταγγελία αφορά ιδιοκτήτη ταχυφαγείου στη Σαριπόλου. Από έλεγχο διαπιστώθηκε να έχει τοποθετημένη φουκού στο πεζοδρόμιο. Η καταγγελία αφορούσε τόσο στον περί λοιμοκάθαρσης νόμο όσο και στην τοποθέτηση της φουκού στο πεζοδρόμιο. Όπως μας εξηγήθηκε απαγορεύεται η τοποθέτηση αντικειμένων σε δημόσιους δρόμους.


Σαριπόλου: Χαμός με Αστυνομία – Η διαφορά με πέρσι (pics)


Εναντίον του ιδιοκτήτη του υποστατικού, εκδόθηκε εξώδικο πρόστιμο ύψους 500 ευρώ.

Όσον αφορά τη δεύτερη καταγγελία, αυτή έγινε εναντίον ιδιοκτήτη καφετέριας στην περιοχή Ανεξαρτησίας. Και σε αυτή τη περίπτωση, εντοπίστηκε φουκού στο πεζοδρόμιο, με τον ιδιοκτήτη να ισχυρίζεται ότι επρόκειτο να ψήσει για τους υπαλλήλους του. Η Αστυνομία κατήγγειλε τον ιδιοκτήτη της καφετέριας για τους ίδιους λόγους όπως την πρώτη περίπτωση. Εναντίον του έκδωσε επίσης εξώδικο πρόστιμο ύψους 500 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι, πέραν των 30 περιπόλων και πέραν των 60 μελών της Αστυνομίας, θα βρίσκονται την Τσικνοπέμπτη στους δρόμους της πόλης της Λεμεσού, με τη συνδρομή 12 μελών της Εθνικής Φρουράς και τεσσάρων τελωνειακών λειτουργών για ελέγχους. 

Η Αστυνομία Λεμεσού λαμβάνει αυξημένα μέτρα επιτήρησης και ελέγχου των χώρων όπου παραδοσιακά οι Λεμεσιανοί μαζεύονταν για να διασκεδάσουν την συγκεκριμένη ημέρα. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση