ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λεμεσός: Είχε 27 σκύλους σπίτι του σε άθλια κατάσταση - Του τους «μάζεψαν»

Φώναζε και έβριζε αστυνομικούς που πήγαν για έρευνα

Ανακοινώσεις

Μετά από αξιολόγηση πληροφοριών, ότι σε συγκεκριμένη οικία στη Λεμεσό βρίσκεται μεγάλος αριθμός σκυλιών σε άθλια κατάσταση, μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν έρευνα δυνάμει δικαστικού εντάλματος, στην εν λόγω οικία, ιδιοκτησία 48χρονου.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 9π.μ. σήμερα, μέλη του Κλιμακίου της Αστυνομίας για τα ζώα Λεμεσού και του Αστυνομικού Σταθμού Γερμασόγειας, μαζί με λειτουργούς του επαρχιακού κτηνιατρείου Λεμεσού, μετέβησαν στην οικία του 48χρονου.

Όταν ο 48χρονος ενημερώθηκε ότι εναντίον του υπήρχε ένταλμα σύλληψης, καθώς και ένταλμα έρευνας της οικίας του, προσπάθησε να αποτρέψει την έρευνα, φωνάζοντας και εξυβρίζοντας τους αστυνομικούς και τους λειτουργούς του κτηνιατρείου.

Ο 48χρονος στη συνέχεια συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ από την έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν από τους λειτουργούς του κτηνιατρείου, 27 σκύλοι, κυρίως μικρόσωμοι, αφού διαπιστώθηκε ότι οι συνθήκες διαβίωσης τους δεν ήταν οι κατάλληλες, κατά παράβαση του περί προστασίας και ευημερίας των ζώων νόμου.

Ακολούθως, ο 48χρονος αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία για τα ζώα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X