ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λεμεσός: Διασωληνωμένος άντρας στο νοσοκομείο - Εντοπίστηκε αναίσθητος στη θάλασσα

Σωτήρια επέμβαση των ναυαγοσωστών

Διασωληνωμένος στο νοσοκομείο Λεμεσού νοσηλεύεται λουόμενος, ο οποίος εντοπίστηκε αναίσθητος σε θαλάσσια περιοχή της Λεμεσού.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η Ναυαγοσωστική Μονάδα Λεμεσού, «σε ακόμα ένα επεισόδιο οι Ναυαγοσώστες μας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και μετά από ενημέρωση γίνεται προσπάθεια ακόμα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου και έχει διασωληνωθεί.»

Αυτούσια η ανάρτηση

Σε ακόμα ένα επεισόδιο οι Ναυαγοσώστες μας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και μετά από ενημέρωση γίνεται προσπάθεια ακόμα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου και έχει διασωληνωθει.

Συγκεκριμένα Ναυαγοσώστης μας σε περιπολία βρήκε Άντρα μπρούμυτα στο νερό. Ανατολικά του ξενοδοχείου Crowne Plaza και μπροστά από την ράμπα που υπάρχει για τα σκάφη. Άμεσος ειδοποίησε διπλανά Ναυαγοσωστικα σημεία τα οποία άμεσα ανταποκρίθηκαν. Συμμετείχαν τα ΛΕΜ 10,11 και 12. Το επεισόδιο συνεβηκε ενδιάμεσα του ΛΕΜ 11 και ΛΕΜ 12.

Με όλα τα απαραίτητα μέσα μέχρι να φθάσει το ασθενοφόρο διενεργουσαν Καρδιομαλαξεις. Και εν συνεχεία μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.

Μπράβο στα μέλη μας που ακόμα μια φορά ανταποκρίθηκαν αν και μακριά από τον τομέα ευθύνης τους χωρίς δεύτερη σκέψη έτρεξαν να βοηθήσουν.

Σαν Μονάδα Ευχόμαστε τα καλύτερα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση