ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λεμεσός: Ανήλικοι «λεηλάτησαν» σχολείο

Μαρτυρία εναντίον τριών εφήβων

Στη σύλληψη τριών εφήβων προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης εγκαταστάσεων δημοτικού σχολείου της Επαρχίας Λεμεσού και κλοπής εξοπλισμού αρχαιολογικής αποστολής.

Διαβάστε, επίσης: Λεμεσός: Στο ψυχιατρείο μετά την έκρηξη της κροτίδας

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η υπόθεση καταγγέλθηκε από τα μέλη της αρχαιολογικής αποστολής, που διαμένουν στις εγκαταστάσεις δημοτικού σχολείου, σύμφωνα με τα οποία, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, άγνωστοι διέρρηξαν τις αίθουσες του σχολείου και έκλεψαν τέσσερις φωτογραφικές μηχανές, μια ηλεκτρονική συσκευή αναπαραγωγής ήχου και τρία ζεύγη γυαλιών ηλίου.

Διαβάστε, επίσης: Πάφος: Κοντραμπάντο ναρκωτικών, λίγο πριν γεννήσει

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν από την Αστυνομία, εντοπίστηκε κρυμμένη, στο προαύλιο εκκλησίας του χωριού, μια φωτογραφική μηχανή, η οποία φέρεται να αναγνωρίστηκε από τους παραπονούμενους ως ένα από τα κλοπιμαία αντικείμενα.

Επίσης, από περαιτέρω διερεύνηση, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον ενός 17χρονου και δύο 15χρονων, κατοίκων του χωριού και εναντίον τους εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Διαβάστε, επίσης: Οδηγοί, ενημερωθείτε! Νέα εκστρατεία της Τροχαίας από σήμερα

Ακολούθησαν έρευνες στις οικίες τους. Στην οικία του 17χρονου εντοπίστηκαν δύο φωτογραφικές μηχανές, οι οποίες φέρονται να αποτελούν μέρος της περιουσίας που κλάπηκε, ενώ χθες βράδυ εντοπίστηκε κλοπιμαία φωτογραφική μηχανή, πεταμένη σε ανοιχτό χώρο, πλησίον του δημοτικού σχολείου, όπου διαμένει η αρχαιολογική αποστολή.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Επισκοπής διερευνά την υπόθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση