ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάφος: Κοντραμπάντο ναρκωτικών, λίγο πριν γεννήσει

Την έπιασαν στα πράσα, μέλη της Αστυνομίας

30χρονη έγκυος γυναίκα συνελήφθη λίγο πριν τις 12 το βράδυ της Κυριακής σε περιοχή της Πάφου για χρήση ναρκωτικών. Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη της αστυνομίας διενεργούσαν περιπολίες σε συγκεκριμένη περιοχή της Πάφου, όταν εντόπισαν γυναίκα στην άκρη του δρόμου η οποία μόλις αντιλήφθηκε την Αστυνομία μπήκε στο όχημα της και προσπάθησε να απομακρυνθεί από το σημείο.

Διαβάστε, επίσης: Λεμεσός: Στο ψυχιατρείο μετά την έκρηξη της κροτίδας

Τα μέλη της Αστυνομίας πριν την ανακόψουν, αντιλήφθηκαν πως η 30χρονη έριξε αντικείμενο από το παράθυρο του οχήματος της, το οποίο αργότερα διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για σακουλάκι με 8 γραμμάρια κάνναβης.

Η γυναίκα αφού συνελήφθη και μεταφέρθηκε στα γραφεία της ΥΚΑΝ για ανάκριση και παρουσίασε πιστοποιητικό από ιατρό στο οποίο αναφέρετο ότι αναμενόμενη ημερομηνία γέννησης του παιδιού της ήταν οι 06/08/2018.

Στο σημείο όπου εντοπίστηκε η 30χρονη, μετά από έρευνες της Αστυνομίας εντοπίστηκαν επίσης 22 γραμμάρια κάνναβης, 11 γραμμάρια κοκαΐνης και 7 χάπια έκσταση.

Στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα των τοξοκολογικών εξετάσεων και θα κληθεί αργότερα για τις κατηγορίες που ενέχεται.

Πηγή: kathimerini.com.cy

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X